Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obézna Karen (40) sa zamilovala do krásneho zajačika (26): Poriadne s ňou vypiekol!

Karen a Sakir si užívali letnú romantiku Zobraziť galériu (3)
Karen a Sakir si užívali letnú romantiku (Zdroj: Daily Mirror)

ICMELER - Chcela si vziať svojho tureckého milenca, kým nezistila, že s ňou hrá špinavú hru. Skôr, ako sa dozvedela krutú pravdu, nechala sa ním naivne využívať. Jediná vec, ktorá mu po ňom ostala, je hrnček z obchodu so suvenírmi!

Karen Raidy sa po niekoľkých mesiacoch rozhodla urobiť dôležitý  životný krok a vziať si svojho mladšieho  milenca. Keď ležala v jeho milujúcom  náručí, neverila, že  by to mohla byť pravda. Nechápala, prečo by taký úžasný a krásny muž chcel byť práve s ňou. Sakir Kandar je však presvedčil, že jeho city k nej sú úprimné a ona verila, že našla lásku na celý život.

Ako mesiace plynuli, Karen šetrila peniaze, aby mohla letieť za Sakirom. Začala chodiť do práce na bicykli, snažila sa šetriť aj na jedle. Jej váha čoskoro klesala a ona sa nevedela dočkať, kedy sa zmestí do svadobných šiat. Po Sakirovom  návrhu nablýskaného prsteňa bola celá bez seba...

Jej sen sa však čoskoro rozplynul po tom, ako na Facebooku zistila, že ju podvádza s inou ženou a ich zasnúbenie zrušil! „Bola som zničená, Sakir bol celý môj svet,“ povedala 40-ročná Karen. „Videla som jeho fotku s inou ženou, ktorá bola na ňom zavesená a Sakir mal na sebe tričko, ktoré som mu kúpila ja!“ hovorila zhrozená naivka. Ukázalo sa, že svojej „náhradnej“ milenke dokonca poslal pohľadnicu, kým bol na dovolenke s Karen!

„Nemôžem uveriť tomu, že som mu naletela! Zlomil mi srdce. Jediná dobrá vec, ktorá sa mi stala je, že som radikálne schudla,“ priznala naivka.

Hotelová pracovníčka Karen stretla Sakira prvý raz v septembri 2012, keď bola na dovolenke na v Turecku. Nečakane jej zomrela mama, a tak sa chcela zbaviť smútku niekde ďaleko. Takisto práve bola rozčarovaná po skončení dlhodobého vzťahu.

Karen pred dovolenkou v Turecku
Zobraziť galériu (3)
Karen pred dovolenkou v Turecku  (Zdroj: Daily Mirror)

„Nikdy predtým som v Turecku nebola. Chcela som získať nové skúsenosti a zbaviť sa spomienok,“ povedala. Sakira (26) stretla, keď jazdil na safari jeepe a okamžite sa do seba zamilovali.

„Sakir bol mladší ako ja a zamilovala som sa. Bola som veľmi veľká dáma a hovorila som si – prečo by ma len mal chcieť?!“ dodala. Karen pri ňom omladla, cítila sa viac sexi a sebavedomo. Pri pohľade späť však priznala, že Sakirovi tak ľahko podľahla preto, lebo bola po smrti mamy veľmi zraniteľná.

„Keď som mala letieť domov, plakal. Sľúbili sme si, že ostaneme v kontakte. Kontaktoval ma každý deň a hovoril mi, ako veľmi mu chýbam,“ povedala sklamaná žena. Svoje pohľadnice vždy podpisoval ako Spartacus alebo Emre.

Ich vzťah trval niekoľko mesiacov, počas ktorých Karen šetrila peniaze, aby mohla za Sakirom lietať. „Platila som za hotely, letenky... za všetko. Sakir bol nákupný maniak. Kupovala som mu topánky, oblečenie, nový mobil a bicykel.“ Sakir totiž pochádzal z chudobnej rodiny a Karen mu verila. Plánovali spoločný život a zdalo sa jej prirodzené zdieľať peniaze.

„Jedinú vec, ktorú mi Sakir kúpil, bol pohár z obchodu so suvenírmi k mojej 40. Narodeninovú tortu som si však musela zaplatiť sama,“ dodala.

Pamätný hrnček, ktorý jej pripomína sklamanie v láske
Zobraziť galériu (3)
Pamätný hrnček, ktorý jej pripomína sklamanie v láske  (Zdroj: Daily Mirror)

Vlani na jeseň dal Sakir Karen navrhnúť zásnubný prsteň s jeho vygravírovaným menom a ona takmer od šťastia spadla z nôh. Vo február plánovali výlet do mesta Ohrid v Mecedónsku. Chceli spolu začať podnikať a Karen mala spoznať jeho rodinu. Karen bola nadšená.

O pár dní neskôr však dostala správu od ženy menom Susan, ktorá sa tiež stretával so Sakirom, ako sa ukázalo. „Chcela so mnou hovoriť o Emrem, ako sa nechal prezývať,“ povedala Karen. Susan Karen povedala, že jediná vec, ktorú jej kedy kúpil, bol hrnček!

Keď vyšla pravda na povrch, Sakir všetko priznal. „ Uvedomila som si, že ma nikdy nemiloval. Ten potkan si dokonca omotal okolo prsta ešte inú tretiu ženu!“ nahnevane vysvetlila Karen, ktorá prelustrovala celý internet.

Keď za ním letela poslednýkrát, aby zo seba vyliala zlosť, nemal žiadne vysvetlenie pre svoje správanie. Napriek veľkému sklamaniu Karen dospela aj k šťastiu – schudla z veľkosti 22 na 10, teda takmer o polovicu! Karen sa cíti zdravšie a užíva si život bez mužov napriek neustálym ponukám a návrhom z ich strany.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu