Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladík si pomýlil ženy s prostitútkami: VIDEO, ako ho za to jednou ranou zložili k zemi!

Kondrata skolila jediná rana Zobraziť galériu (2)
Kondrata skolila jediná rana (Zdroj: YouTube)

ATYRAU - Mladík z Kazachastanu si chcel povyraziť a keď na ulici stretol dve ženy, neváhal ich osloviť. Keďže automaticky usúdil, že sú to prostitútky, spýtal sa na ich cenu. To však nemal robiť. Jeho úsudok totiž nebol správny a následne si to aj poriadne vyžral.

Tridsaťdvaročný Kondrat Golubev s kamarátmi zašiel v meste Atyrau na východe Kazachstanu do nočného klubu. Neskôr vyšiel von, aby si zapálil. Stretol tam dve mladé ženy a usúdil, že sú to šľapky. Podišiel k nim a spýtal sa ich, koľko pýtajú za sex.

A to sa ukázalo ako osudná chyba. Dievčiny totiž žiadnymi prostitútkami neboli a chlapíkovi sa za jeho urážku aj patrične pomstili. Jedinou päsťovkou ho poslali k zemi a potom ho ešte párkrát kopli do rozkroku.

Mladík si pomýlil ženy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Čakal som vonku na svoju priateľku, ktorá si vyzdvihovala v šatni kabát, keď som videl, ako vypukla hádka medzi mužom a dvoma ženami. Nádejal sa, že si s nimi užije, ale čoskoro zistil, že bol na zlej adrese. Jedna žena ho udrela tak silno, že okamžite padol na chodník," opísal incident návštevník diskotéky Anatolij Pokrovsky. Obe útočníky potom odišli, akoby sa nič nestalo.

Prípadom sa už zaoberá aj polícia. "Videli sme video a domnievame sa, že žena, ktorá na muža zaútočila, ovláda nejaký druh bojového umenia," uviedol hovorca. Golubev utrpel otras mozgu a bol prevezený do nemocnice. Informoval denník Daily Mirror.

Mladík si pomýlil ženy s prostitútkami

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu