Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

MODDOM je v plnom prúde

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: PR)

Rekonštruujete? Zriaďujete? Alebo len chcete svoj domov oživiť a skrášliť novými doplnkami? V tom prípade nevynechajte veľtrh nábytku MODDOM v bratislavskej Inchebe, ktorý je od stredy v plnom prúde. Až do nedele sa môžete inšpirovať ponukou nábytku, doplnkov a technologických noviniek do domácnosti od viac ako 200 vystavovateľov z 9 krajín. Hneď v prvý deň veľtrh navštívil aj prezident Andrej Kiska.

V Inchebe sa nájdete kompletné vybavenie pre domov - nábytok a doplnky do obývacích a detských izieb, predsiení, spální, kuchyne i kúpeľne, ale aj zariadenie pre oddych a relax, záhradný nábytok a sauny. Bohatá ponuka uspokojí priaznivcov rôznych štýlov od moderného minimalizmu cez vidiecku romantiku až po luxusnú klasiku. V zozname vystavovateľov tento rok nechýbajú nové značky. Nádherné expozície s koženými sedačkami, moderné i rustikálne kuchyne od slovenských i zahraničných výrobcov, pohovky s revolučným výplňovým materiálom alebo s umývateľným textilným povrchom, dizajnové svietidlá, nábytok z bambusu, úžasné drevené vane, za ktorými sú tisícky hodín práce, mäkkučké koberce, drevené podlahy, doplnky z exotického dreva, prípadne zrenovované kreslá z 50-tych rokov, ktoré sú ako na nerozoznanie od nových – to je len zlomok z toho, čo tento rok na veľtrhu ponúkajú vystavovatelia. Ponuka je naozaj bohatá a samozrejmosťou sú zaujímavé zľavy, vďaka ktorým môžete nakúpiť viac.

Na svoje si prídu aj priaznivci technologických noviniek a inteligentných pomocníkov do domácnosti. Kým v jednej expozícii si naplno vychutnáte zážitok zo zakrivených UHD televízorov a domácich kín, v ďalšej sa presvedčíte o výhodách robotických vysávačov.

Veľtrh MODDOM je otvorený do nedele 19.10. od 10.00 do 19:00, v posledný deň do 17:00.

 

Kúpte si vstupenku na MODDOM cez predpredaj.sk a získajte

•  zľavu až do 40 eur v stánku Tuli
•  zľavu až 50 % na luxusné biele a vanilkové lakované kuchyne DanKuchen (vystavovateľ C and C Co.)

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu