Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dôchodcu (60) znásilnila sestrička (33): Keď čakal na transplantáciu srdca!

Shaperová a Cantone Zobraziť galériu (3)
Shaperová a Cantone (Zdroj: Facebook)

CHICAGO - Šesťdesiatročný muž z amerického štátu Illinois tvrdí, že ho znásilnila sestrička, keď ležal na nemocničnom lôžku a čakal na operáciu srdca. V dôsledku toho utrpel fyzickú aj emocionálnu ujmu, za čo teraz žiada vysoké odškodné.

John Cantone vo svojej sťažnosti píše, že 12.10.2012 o deviatej hodine večer do jeho nemocničnej izby vstúpila zdravotná sestra Rachel Shaperová a "iniciovala nevyžiadaný sexuálny styk vrátane toho pohlavného".

Dôchodcu (60) znásilnila sestrička
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Američan ležal na jednotke intenzívnej starostlivosti nemocnice v Chicagu, kde čakal na transplantáciu srdca, informuje webstránka The Smoking Gun. V čase incidentu bol pod vplyvom viacerých liekov a elektronicky monitorovaný. V dôsledku sexuálneho obťažovania zo strany tridsaťtriročnej Shaperovej utrpel "zranenie na intímnom mieste a škody osobnej a finančnej povahy".

Podľa Cantoneho nadriadení sestry o jej neprimeranom správaní voči pacientom vedeli, ale nezakročili. Preto teraz žiada od nemocnice odškodnenie vo výške 200 tisíc dolárov (155 tisíc eur). Jeho manželka Laura tvrdí, že incident "mal negatívny vplyv na ich manželstvo a intímny život a ohrozil ich spoločenský status".

Dôchodcu (60) znásilnila sestrička
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Shaperová bola za svoje správanie formálne pokarhaná a podľa najnovších informácií aj vyhodená z práce. Jej licencia je však stále aktívna a platná až do mája 2016. Informoval portál dailymail.co.uk. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu