Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyrozprávala desivý príbeh: Od siedmich rokov ma sexuálne zneužívala satanistická sekta!

Kniha autorky Annabelle Forestovej vzbudila obrovský rozruch. Zobraziť galériu (6)
Kniha autorky Annabelle Forestovej vzbudila obrovský rozruch. (Zdroj: Daily Mail)

LLANELLI - Veľkou Britániou otriasol otrasný príbeh ako z hororu. Žena, ktorá si hovorí Annabelle Forestová, mala iba sedem rokov, keď ju jej zvrhlá matka zasvätila do satanistického kultu tým, že sa musela pozerať na to, ako si to rozdáva pred ďalšími ľuďmi so svojím manželom menom Colinom Batleym (48), neskôr zatknutým za sexuálne násilie páchané na deťoch.

Colin bol vodcom kultu, ktorý mal desiatky členov. Svoje zvrhlé praktiky a rituály vykonávali v jednom nenápadnom dome v meste Llanell vo Walese. Keď mala Annabelle iba jedenásť rokov, už bola znásilnená dvoma mužmi, o tri roky neskôr sa musela zúčastniť skupinového sexu spolu so svojou matkou. Kým mala Annabelle 18 rokov, satanistický kult na čele s vlastnou matkou ju donútil vyspať sa s 1800 mužmi!

Colin Batley s nevlastnou dcérou Annabelle

Kniha autorky Annabelle Forestovej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Daily Mail)

Na súdnom procese v roku 2011 bol Colin Batley obvinený okrem iného aj z toho, že počas toho, ako bol ženatý, mával skupinový sex s inými ženami aj deťmi! Obvinená bola aj Annabellina matka, zároveň Colinova manželka, s manželom ich odsúdili na 11 a 12 rokov väzenia. „Nič ma nemohlo zraniť tak veľmi ako moja matka a ten muž. Moja matka bola diabolská žena a ja jej nikdy neodpustím,“ priznáva trpkú pravdu Annabelle v kontroverznej knihe, ktorá jej má pomôcť vysporiadať sa s temnou minulosťou.

Annabelle už má vlastnú rodinu, no na to, že bola nútená k prostitúcii, aby pomohla vyzbierať peniaze na „cirkev“ svojej bláznivej matky, tak skoro nezabudne. „Bolo to hrozné. Najbolestivejšia a najšokujúcejšia vec, ktorá sa kedy stala – ale bola to moja cesta – bolo to, čo mi povedal, že keď to neurobím, pôjdem do Priepasti, ktorá bola našou verziou pekla. Colin vedel, ako nás manipulovať tak, že mu uveríte všetko, čo povie. Ani sme nemali dovolené pozrieť sa mu do očí.“

Annabellina matka

Kniha autorky Annabelle Forestovej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Daily Mail)

Colin bol prvý, kto Annabelle znásilnil, no keď mala 14, sexuálne násilie na nej páchala aj matka. Pokúsila sa o samovraždu. „Vždy "potom" sa ma Colin opýtal, či sa mi to páči a ja som vedela, čo musím povedať – musela som povedať áno. Ale vo vnútri som sa cítila, akoby som umierala. Cez deň som bola školáčkou, v noci sexuálnou otrokyňou.“

Annabella zostala v 17 rokoch tehotná so svojím nevlastným otcom. Rok po narodení dieťaťa v noci utiekla z domu a do súdneho procesu v roku 2011 nevidela ako svoju matku, tak ani tyrana Colina. Myslela si, že v deň jej odsúdenia povie zničená matka svojej dcére, že ju to mrzí, že podľahla čaru toho blázna. No pochopila, že jej matka bola rovnako diabolská ako Colin.

Colin Batley počas súdneho procesu v roku 2011

Kniha autorky Annabelle Forestovej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Daily Mail)

Annabelle, dnes už matka dvoch detí, žije na severe Anglicka. Krutú časť svojho života opísala v memoároch s titulom Diabol na prahu: Môj útek zo satanistického sex kultu, ktorými chce pomôcť zabrániť podobným zverstvám páchaných na deťoch po celom svete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu