Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO ako rodičia riskujú život svojho dieťatka: Centimetre od istej smrti!

Dieťatko nebezpečne blízko pri okraji útesu Zobraziť galériu (3)
Dieťatko nebezpečne blízko pri okraji útesu (Zdroj: Foto: Fred Sirevag)

FORSAND – K výletom patrí nepochybne fotoaparát. Každý sa rád pochváli obrázkami z dovolenky. Turistov v Nórsku však zaskočila rodina, ktorá nechala svoje batoľa plaziť sa po strmom útese len pár centimetrov od okraja. Stačil kúsok a dieťatko by sa zrútilo do hlbokej rokliny. Azda je na mieste opýtať sa, či takéto riskantné zábery naozaj stoja za to.

Fotografia zachytáva šokujúci moment, ako rodičia nechali svoje batoliatko liezť po okraji strmého útesu, aby si mohli urobiť obrázok na pamiatku. Malého drobčeka v ružovom tričku s čiapočkou na hlávke sprevádzajú štyria dospelí. Od dieťatka však stoja podstatne ďalej. Batoľa tak čelí istej smrti. 

FOTO ako rodičia riskujú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Fred Sirevag)

Hiker Fred Sirevag, ktorý rodinku cez víkend vyfotil povedal, že nemohol uveriť vlastným očiam, keď videl dieťatko pár centimetrov od okraja útesu, ktorý má pokles viac ako šesťsto metrov. 

Svoju fotografiu rozoslal do nórskej tlače. Ľudia boli šokovaní a pobúrení, v akej nebezpečnej situácii sa dieťatko nachádzalo. "Videl som matku, ako dáva dieťa tesne k okraju skaly, druhá žena ho fotila," cituje muža denník Daily Mail. "Myslím, že je to šialené, preto by o tom mali ľudia vedieť, aby sa o to nikto iný nepokúsil," dodal.  

Fjordy v obci Forsand sú v Nórsku jedny z najobľúbenejších turistických atrakcií, ročne ich navštívia desiatky tisíc dovolenkárov.

  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu