Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Páni, pozrite sa na pravú ruku: Zistíte tak, akí ste plodní!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: wiki)

SOUL - Výskumníci z Južnej Kórey tvrdia, že pomer prstov na pravej ruke je u dospelého muža indikátorom veľkosti jeho semenníkov, a tým pádom prakticky aj jeho plodnosti. Ak chcete vedieť, o čo presne ide, čítajte ďalej.

Hovorí sa, že prsty, resp. dlane toho veľa napovedia o mužnosti silnejšieho pohlavia. Vedci z Oddelenia urológie na Gachonskej univerzitnej klinike v Incheone a Univerzitnej nemocnice v Soule v tom majú jasno. Ich najnovší výskum potvrdil, že dĺžka ukazováka v porovnaní s prstenníkom na pravej ruke naznačuje mieru mužskej plodnosti. Tento pomer sa podľa neho dá uplatniť na predpoveď objemu semenníkov u akéhokoľvek muža.

Páni, pozrite sa na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: photoree.com, daily mail)

Z výsledkov štúdie, ktorej sa zúčastnilo 172 Kórejčanov vo veku od 20 do 69 rokov, vyplýva, že dospelí muži, ktorých prstenník je dlhší ako ukazovák, majú väčšie semenníky. A platí to aj naopak; pohlavné žľazy respondentov s dlhším ukazovákom než prsteníkom boli zas menšie.

Juhokórejskí odborníci taktiež zistili, že vek a výška nemá zásadný vplyv na objem semenníkov, zatiaľ čo hmotnosť muža s ním súvisí len okrajovo. Daily Mail zároveň uvádza, že predchádzajúce výskumy naznačili, že veľkosť semenníkov súvisí s objemom spermií, ktoré produkujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu