Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

To snáď nie je možné: Mama dala spermie a otec porodil dve deti (3,1)!

rodina Browserovcov Zobraziť galériu (2)
rodina Browserovcov (Zdroj: Foto: Facebook)

KENTUCKY - Manželia žijú v láske, harmónii a porozumení, možno by im nejeden pár mohol závidieť. Spoločne vychovávajú dve krásne detičky. Majú však jeden problém. Ako im vysvetliť, že mama je otec a otec je mama. Ratolesti budú mať v hlavičkách zrejme zmätok, keď pochopia, že deti nenosia bociany a oni boli v ockovom brušku.

Zdá sa to neuveriteľné, ale je to pravda. Obaja rodičia prešli v minulosti operáciou, ktorá im zmenila pohlavie. Už ako pár sa nechceli spoliehať na to, aby im deti vynosila náhradná matka, alebo aby mali spermie od darcu. Vystačili si sami.
  
Bianca a Nick Bowserovci sa narodili s iným pohlavím. Nick bol zamlada Nicole a Bianca bola Jason. Nezávisle od seba sa rozhodli nechať si zmeniť pohlavie. Nemali vtedy dostatok peňazí na náročnejší zákrok, preto im ostali aj pôvodné pohlavné orgány.

Mama Bianca preto mohla darovať spermie a otec Nick oboch chlapčekov Kaia (3) a Paxa (1) vynosil.

To snáď nie je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Chlapci sú ešte maličkí, no ich rodičia sa už teraz trápia myšlienkou, ako im vysvetlia, že ich porodil otec. Nick a Bianca im chcú správu povedať, keď trochu podrastú.

Ako informuje metro.co.uk, Bianca má zväčšené prsia a laserovou epilácia odstránené ochlpenie, Nickovi sa zmenil vzhľad užívaním testosterónu, operáciou si nechal prsia odstrániť.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu