Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lesbický párik žaluje spermobanku: Po pôrode ich totiž čakalo škandalózne prekvapenie!

Lesbický pár bude musieť vychovávať Payton napriek pochybeniu spermobanky. Zobraziť galériu (2)
Lesbický pár bude musieť vychovávať Payton napriek pochybeniu spermobanky. (Zdroj: Facebook)

CHICAGO – Lesbické páry majú šancu splodiť dieťa vtedy, ak si nájdu biologického otca alebo zájdu do spermobanky, a tam si vyberú vhodného darcu a žena podstúpi umelé oplodnenie. To bol prípad Jennifer Cramblettovej, ktorá si v rokou 2011 vybrala Midwest Sperm Bank, aby sa stala matkou. Teraz ich však žaluje.

V apríli roku 2012 úspešne otehotnela a so svojou partnerkou Amandou Zinkonovou sa tešili na dcérku. Keď sa Peyton narodila, bola krásna a zdravá. Avšak, jej otec bol očividne černoch. Obom matkám, beloškám, tento fakt neprekážal, no nedalo im pokoja, ako je to možné, keďže si objednali spermie od belocha.

Jennifer však nie dlho po pôrode začala pociťovať istú obavu z toho, ako sa bude k malej Peyton správať okolie. Pre dieťa mohlo byť psychicky náročné už len to, že jej rodina pozostáva z dvoch matiek. Avšak to, že dieťa má dve belošské matky, to by mohol byť naozaj problém. Navyše, ani Jennifer nebude môcť nikdy pochopiť niektoré potreby svojho dieťaťa, keďže vyrastala čisto v belošskej komunite a prvého Afroameričana videla až na vysokej škole.

Lesbický pár bude musieť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Preto sa rozhodla spermobanku žalovať. Tam sa onedlho prišlo aj na to, čo sa vlastne stalo: „Osoba, ktorá Jennifer v septembri 2011 poslala vzorku spermií, si pomýlila číslo 380 a 330, nebola žiadna možnosť ako zabrániť takej chybe, akú znáša Jennifer Cramblettová.“ Spermobanka sa Jennifer ospravedlnila. Súd však ešte nerozhodol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu