Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krutý výsmech päťnásobnej matke (33): Kvôli striám na bruchu napísala otvorený list!

Tanis ostali po pôrodoch takéto strie Zobraziť galériu (2)
Tanis ostali po pôrodoch takéto strie (Zdroj: wtvr.com)

EDMONTON - Je úplne prirodzené, že telo ženy počas tehotenstva prechádza zmenami a po pôrode sa im len málokedy podarí dostať sa do pôvodnej formy. Vysmievať sa ale kvôli tomu nejakej je doslova hanba. Zažila to aj mladá Kanaďanka.

Tanis Jex-Blakeová porodila za posledných trinásť rokov päť detí, nikdy by si ale nebola pomyslela, že sa kvôli tomu stane terčom posmechu. Mnohopočetné tehotenstvá totiž na jej bruchu zanechali nepekné strie, ktoré ona sama nazýva "vojnovým zranením".

Keď sa bola nedávno opaľovať pri jazere v kanadskej provincii Alberta, zažila nepríjemný šok. Skupinka ľudí na ňu ukazovala prstom a smiala sa. "Pozri, čo má na bruchu. Je to nechutné," poznamenal jeden z rekreantov.

Krutý výsmech päťnásobnej matke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: wtvr.com)

Tridsaťtriročnej matky sa tieto kruté slová dotkli o to viac, že si na seba obliekla bikiny prvýkrát odvtedy, ako čakala svoje prvé dieťa. Nechcela, aby ľudia videli, že ju to veľmi zamrzelo, tak sa otočila a ľahla na brucho, aby jej ho nebolo vidno.

Neskôr sa ale s jedným z najponižujúcejších zážitkov vo svojom živote zverila na Facebooku. "Je mi ľúto, že moje brucho viac nie je ploché a pevné," napísala s tým, že ale neľutuje to, že porodila päť zdravých detí. "Ľutujem ženy, ktoré jedného dňa porodia a v očiach iných budú nechutné," dodala.

Tanisin otvorený list si získal tisíce pozitívnych komentárov a doteraz ho zdieľalo viac ako tritisíc užívateľov. Reagovali naň nielen iné mamičky, ktoré sa s ňou podelili o vlastné popôrodné pocity, ale aj muži, ktorí jej vyjadrili podporu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu