Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tínedžerka (18) pod paľbou kritiky: FOTO blbosti, ktorá jej spravila zo života peklo!

Breanna si nabudúce určite lepšie rozmyslí, kde si bude robiť selfie Zobraziť galériu (3)
Breanna si nabudúce určite lepšie rozmyslí, kde si bude robiť selfie (Zdroj: Twitter)

OSVIENČIM - Mladá Američanka to poriadne prepískla so selfie mániou. Na pamiatku z koncentračného tábora v Osvienčime sa odfotila a snímku zavesila na Twitter. Ako oheň sa začala jej podobizeň šíriť internetom, ktorý ju ostro za nehanebnú fotku odsúdil. Na mieste, kde umrelo vyše milión nevinných ľudí, preukázala obrovskú dávku arogancie.

Breanna Mitchellová sa odfotila v Osvienčime a fotku zavesila na Twitter. Pred rokom jej zomrel otec, ktorý sa o túto problematiku zaujímal. Ona chcela tiež navštíviť koncentračný tábor. Chcela sa len pochváliť. Hnev vyvoláva najmä jej široký úsmev od ucha k uchu.

Ten rozpútal nevídanú búrku nevôle. Breanna bola z toho zdrvená. "Bože, nech už ľudia moju fotku z koncentračného tábora v Osvienčime prestanú zdieľať, lajkovať a komentovať," napísala na svojom profile.

Tínedžerka (18) pod paľbou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

V nacistickom tábore zomrelo vyše milión ľudí. Väčšinou nevinní Židia a ostatní, ktorí nezodpovedali čistej rase hitlerovského Nemecka. Fotku komentujú ľudia po celom svete, mnohým tam zomreli príbuzní.

"Zomreli mi tam príbuzní, môžem sa aj ja usmievať nad smrťou tvojho otca?" znel jeden z komentárov. Keď sa ju televízia pýtala, prečo to urobila, odpovedala, že by to zopakovala, pretože na tom nevidí nič zlé. Neskôr napísala ďalší status, kde sa označila za hlúpu.

V televíznom interview sa bránila a vysvetľovala, prečo to urobila

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu