Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Študentka omylom poslala otcovi svoje nahé foto: Chytil amok, VIDEO jeho reakcie!

Nyjah od nudy stvára hlúposti
Nyjah od nudy stvára hlúposti (Zdroj: Twitter)

INGLEWOOD - Na svete momentálne niet osoby, ktorá by si želala vrátiť čas späť viac, než istá americká študentka. Omylom totiž poslala svoju nahú fotku nie priateľovi, ale otcovi. Ten po jej obdržaní chytil doslova amok.

Nyjah Amhara Cousarová z Kalifornie chcela potešiť frajera, a tak sa odfotila v sprche s tým, že mu nemravný záber pošle na mobil. A aj poslala. Nie však jemu, ale svojmu otcovi. Hneď ako to zistila, v panike prosila na Twitteri o radu: "Panebože, ako sa dá zrušiť textová správa!"

Keď pikantnú esemesku dostal Cousar starší, ostal zdesený. "Naozaj si to chcela poslať mne? Okamžite zdvihni telefón. To nemyslíš vážne! Je toto to, čo robíte v škole,?" odpísal dcére. Celý deň sa jej potom pokúšal dovolať, no dievčina v obavách radšej nedvíhala mobil.

Študentka omylom poslala otcovi
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Twitter)

"Nyjah, som veľmi sklamaný, že mi nedvíhaš telefón. Hovoril som s tvojou matkou a ona je tiež sklamaná. Idem k tebe, takže mi potom láskavo otvor dvere," pokračoval v oprávnených výčitkách.

Akoby to nestačilo, študentka neskôr na Instagrame zverejnila video, ktoré odhaľuje, čo sa u nej doma dialo po tom, ako k nej dorazil otec. Zamkla sa v kúpeľni, zatiaľ čo on sa snažil dostať dnu. Keď sa mu to konečne podarilo, Amhare povedal: "Si veľmi neúctivá. Toto nie je žiadna hra, teraz si mala byť v škole." Nyjah strávila celý dotyčný deň aktualizovaním statusov na Twitteri. Mať tak jej starosti.

Študentka poslala omylom otcovi svoje nahé foto

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu