Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Naivný miliardár si hľadá nevestu: Jeho podmienky sú však takmer nemožné

Tieto ženy dúfajú, že sa stanú manželkou miliardára.
Tieto ženy dúfajú, že sa stanú manželkou miliardára. (Zdroj: echinacities.com)

PEKING - Reality šou, v ktorej si milionár hľadá svoju novú manželku, je stále v móde, aj keď nie na Slovensku. V Číne sa istý muž menom Rong, dokonca miliardár, rozhodol nájsť si nevestu. Prekvapil však svojím opisom, ako by jeho budúca kráľovná mala vyzerať. Nejde o výzor, ale o dve konkrétne vlastnosti, ktoré sú podľa čínskych médií v tomto prípade veľmi zaujímavé.

Zvláštne je už len to, že potenciálny budúci ženích chce týmto spôsobom uspokojiť najmä svoju matku. Celý život bol kariéristom, teraz si chce založiť rodinu. „Chcem urobiť svoju ženu šťastnou a pomôcť jej splniť sny; nezáleží na tom, či bude chcieť byť ženou v domácnosti alebo budovať kariéru, podporím ju,“ vyjadril sa miliardár.

Rong si nemyslí, že by si takto kupoval lásku, verí, že peniaze sú iba nástrojom na dosiahnutie šťastia v budúcnosti. No  ktoré sú ideálne vlastnosti jeho budúcej pani? Musí byť prirodzená a jednoduchá. Skeptici nevedia uveriť tomu, že nejaká žena bude toho pri toľkom bohatstve schopná, no Rong si to očividne myslí, za čo ho ľudia kritizujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu