Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nešťastie v detskom tábore: Kvôli fotografii Dáška (3) takmer zomrela!

Dáša kvôli fotke prišla o ruku Zobraziť galériu (2)
Dáša kvôli fotke prišla o ruku (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Trojročná Dáša z Ruska prosila svoju mamu, aby ju odfotila pri klietke s medveďom. Chcela sa pochváliť kamarátkam. Bohužiaľ však kvôli tejto túžbe zažila chvíle hrôzy. Krátko nato totiž už bojovala o život, pretože zviera jej odhryzlo ruku.

K tragédii došlo v dovolenkovom tábore, kde Dášina mama Oľga Kopylová (35) pracuje ako upratovačka. Zobrala dcérku so sebou, lebo nemá nikoho, kto by ju postrážil. "Nemám peniaze na súkromnú materskú školu, takže som nemala na výber," povedala.

Súčasťou areálu tábora je park, v ktorom je ako atrakcia vystavený medveď v klietke. Dáša si s ním chcela spraviť fotku. Mama ju upozornila, nech sa k nemu príliš nepribližuje. Na chvíľku sa potom vzdialila, aby dcére doniesla vodu. A práve vtedy sa medveď zahnal po jej ruke, prestrčil ju cez klietku a odhryzol.

Nešťastie v detskom tábore:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Len čo som sa k nej otočila chrbtom, začula som strašný krik. Keď som dobehla späť ku klietke, našla som Dášku ležať na zemi. Mala krvavý pahýľ, jej ruku mal medveď v papuli a žuval ju," opísala desivé momenty vystrašená Ruska.

Okamžite zaviezla dcéru do nemocnice, kde podstúpila operáciu. Je v stabilizovanom stave a mimo nebezpečenstva. Bude musieť absolvovať rehabilitáciu, informoval portál dailymail.co.uk.

Nešťastie v detskom tábore:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu