Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sezóna najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda štartuje v sobotu v Nitre!

Sezóna najväčších letných žúrov štartuje v sobotu v Nitre! Zobraziť galériu (3)
Sezóna najväčších letných žúrov štartuje v sobotu v Nitre!

Príďte sa zabaviť! Obľúbenú sériu najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda odpália hviezdy slovenskej hudobnej scény v Nitre už túto sobotu 5. júla za asistencie moderátorskej dvojice - Sajfa a Mimo.

Autocvičisko SPU v Nitre zažije najbližšiu sobotu jedenásťhodinový žúr, na ktorom sa stretne špička slovenskej populárnej hudby na čele s Majkom Spiritom, skupinami POLEMIC, HEX, AMO & Band, Katkou Knechtovou, EGOM či 4D.

Ako už býva zvykom, začiatok Fun rádio Dohody bude patriť mladým a talentovaným skupinám. Na rockovú nôtu Nitru naladia kapely Rock Reunion, Metafora Fishing Strip.

Okrem bohatej hudobnej nádielky sa návštevníci môžu tešiť aj na kopec zábavy s množstvom súťaží v podaní moderátorov Fun rádia. Najväčším letným žúrom v Nitre bude festivalové publikum sprevádzať a baviť dvojica Sajfa a Mimo.

„Zažil som Fun rádio Dohodu len jedenkrát naživo v Malackách a preto sa do Nitry tento rok veľmi teším! Oprášim si aspoň spomienky na úžasnú atmosféru a verím, že moje očakávania Nitra ešte prekoná!“ teší sa na moderovanie a štandardne úžasné publikum Sajfa.

Ešte ste neboli na Fun rádio Dohode? Môžete to napraviť tento rok. Po Nitre bude mať Fun rádio Dohoda ešte tri zastávky:

  • Bojnice, Plážové kúpalisko
    sobota 19. júla 2014
  • Malacky, Zámocký park
    sobota 2. augusta 2014
  • Poprad, pri AquaCity
    sobota 16. augusta 2014

 

 

Brány areálu sa otvárajú vždy na pravé poludnie, prvé tóny sa rozoznejú o 14:00 hodine.

 

Vstupenky na všetky štyri najväčšie žúry tohto leta Fun rádio Dohoda je možné kúpiť v sieti Predpredaj.sk za zvýhodnenú cenu. Viac na predpredaj.sk.

Fun rádio Dohoda vychádza v ústrety aj mladým rodinám - deti s výškou do 130 cm majú vstup zdarma.

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých mestách spolu s ďalšími informáciami o podujatí nájdete na stránke www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu