Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Liptov alebo Chorvátsko? Správna voľba je...

Liptov alebo Chorvátsko? Zobraziť galériu (7)
Liptov alebo Chorvátsko? (Zdroj: PR)

...tá vaša. Súčasné trendy velia niekoľkým dovolenkám počas jedného leta. Tu už nediskutujeme o tom, že sa nevieme rozhodnúť kam ísť, ale skôr o tom, či na to normálny Slovák vôbec má. Dáme vám tip kde nakupovať dovolenky výhodne a ktoré destinácie sú toto leto najvychytenejšie.

Samozrejme, že je potrebné si dopriať. Ale s rozumom.

Kedy je najvhodnejší čas na výber dovolenky?

Slováci nakupujú letné dovolenky aj na Zľavomat.sk najmä koncom júna a v júli. „Najžiadanejšie sú najmä last minute dovolenky, ktoré majú na Zľavomat.sk dokonca o niekoľko percent výhodnejšiu cenu ako v cestovných kanceláriách. Novým trendom je, že ak rodina ušetrí cez Zľavomat.sk niekoľko desiatok eur na letnej dovolenke v zahraničí, dokúpi si cez náš portál do konca roka  aj ďalší pobyt – prevažne víkendový relax na Slovensku. Doprajú si tak počas roka dve rodinné dovolenky,“ uviedol Tomáš Sroka, riaditeľ portálu Zľavomat.sk, cez ktorý doteraz 350 – tisíc zákazníkov ušetrilo na zľavách vyše 42 miliónov eur.

Pozrite si prieskumy

Podľa prieskumu agentúry TNS by si na nákup letnej dovolenky až 56 % oslovených ľudí vybralo Zľavomat.sk. Vôbec sa nečudujeme. Nájdete tu denne stovky dovoleniek za veľmi výhodné ceny doma aj v zahraničí pre páry, rodiny aj priateľov. Ak milujete more, môžete sa vybrať na dovolenku pre štvorčlennú rodinu už od 190 eur v najobľúbenejších letných destináciách Slovákov – v Chorvátsku, Bulharsku, Egypte, Tunisku, Taliansku alebo v Čiernej Hore. Fanúšikovia vysokohorských túr a potuliek letnou prírodou si zase môžu vybrať od zážitkových pobytov v Jasnej až po wellness pobyty v Tatrách už od 69 eur pre dve osoby. Toto leto Zľavomat.sk prichádza aj s novinkou – prvýkrát si môžu zákazníci kúpiť aj dobrodružné cestovanie s CK BUBO po Škandinávii výhodne už od 699 eur na 19 dní.

Vedeli ste, že...

·         až 75 % záujemcov o letné dovolenky sú ženy?

  • rodiny s deťmi tvoria 55 percent kupujúcich?
  • priemerná cena kupónov na dovolenky v lete je 99 eur na Slovensku  a 230 eur v zahraničí?

Tipy na skvelé rodinné dovolenky na Zľavomat.sk:

Ak milujete hory a wellness – vyberte si Slovensko:

Exkluzívny wellness alebo rodinná dovolenka v hoteli Alexandra***   v Liptovskom Jáne.

Pobyt je pre 2 osoby na 2, 3 alebo 5 nocí vo Wellness Hoteli Alexandra s bohatou polpenziou a neobmedzeným wellness v srdci Liptova splní sny o nezabudnuteľnej relaxačnej dovolenke už od 169 eur. A navyše, 2 deti do 15 rokov majú pobyt zdarma.

Wellness pobyt v Jasnej pre celú rodinu - letná pohoda v srdci Demänovskej Doliny

Rodinný pobyt na 2, 3 alebo 5 nocí s polpenziou a vstupmi do bazéna, fitness centra a sauny v Relax Hoteli FIM***. Zoberte na dovolenku aj svoje ratolesti a vychutnajte si Národný park Nízke Tatry ako na dlani. Dve deti do 15 rokov zadarmo už od 109€. 

Chorvátsko je stále TOP destináciou pre Slovákov:

Chorvátsko All Inclusive pre 2 osoby a 2 deti zdarma

Vychutnajte si obľúbenú dovolenku v severnej Dalmácii už od 655 eur pre celú rodinu. Oddychujte 4 až 8 dní v komfortnom Hoteli Zagreb*** s polpenziou alebo stravovaním all inclusive a na dovolenku vezmite aj svoje ratolesti. Vyskúšajte aj potápanie v mori alebo rafting v neďalekej Bosne a Hercegovine!

Dovolenka pre 2 osoby s All Inclusive Light v Chorvátskej Vela Luka na ostrove Korčula od 490 eur

 Klasicky skvelá dovolenka v chorvátskom meste Vela Luka. Vyskúšajte s celou rodinou moderný Hotel Posejdon Light All Inclusive *** na bielej kamienkovej pláži s palmami. Deti do 6 rokov zdarma.

Tip na záver

Stále sa neviete sa rozhodnúť, kam ísť?  Aj v tom vám Zľavomat.sk pomôže: stačí kliknúť na sekciu Cestovanie, zvoliť si najbližší dátum, keď chcete uniknúť z reality, a portál vám vyhľadá hotely a penzióny s voľnými kapacitami na Slovensku aj v zahraničí. Výhodou je, že portál kontroluje kvalitu ponúkaných služieb v predávaných destináciách -  obchodníci Zľavomat.sk navštevujú ponúkané destinácie a osobne ich kontrolujú.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu