Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ak ste jedli, toto VIDEO nepozerajte: Nič pre slabé povahy!

Morgue sa takto realizuje
Morgue sa takto realizuje (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Ak ste práve jedli, tak nasledujúce video rozhodne nie je určené pre vás. Zachytáva totiž umelca, ak sa tak vôbec dá nazvať, ktorý desiatkam ľudí ukázal obsah svojho žalúdka. A to spôsobom, nad ktorým budete prinajmenšom krútiť hlavou.

V dnešnom svete, v mnohých ohľadoch zvrátenom, nás už len máločo prekvapí. Dokumentárny program nazvaný "Freakshow", ktorý vysiela americká televízia AMC, to však stále dokáže. Ľudia, ktorí sa v ňom objavujú, budia v divákoch úžas a miestami až zdesenie.

V jednej z posledných častí napríklad ukázal svoje "umenie" interpret známy ako Morgue. Najprv vypil malý pohár červenej tekutiny a za tým do seba nalial niekoľko fliaš vody. Potom si do krku strčil hadicu od dávkovača sódy, cez ktorú sa následne začal valiť gejzír tekutiny vrátane žalúdočnej kyseliny.

"Mojím číslom sa nesnažím primárne šokovať. Je v tom zámer. Chcem ukázať ľuďom, že vyjadriť samého seba, svoju osobnosť, je možné viacerými spôsobmi. Či už je to pekné alebo nechutné, je to všetko nefalšované a skutočné. Stačí mať len otvorenú myseľ," okomentoval svoje vystúpenie Morgue. A my len dodávame, že vyvrátenie obsahu svojho žalúdka je naozaj originálny spôsob, ako sa realizovať.

Upozorňujeme, že video nie je vhodné pre maloleté osoby a osoby s citlivou povahou

Umelec vyvracal obsah žalúdka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu