Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Spolu aj po smrti: Manželia by oslávili 40 rokov manželstva, zomreli dve hodiny po sebe!

Pohreb Kevina a Christine Shearsonovcov dojal Britániu.
Pohreb Kevina a Christine Shearsonovcov dojal Britániu. (Zdroj: Mirror)

LONDÝN - Obdivuhodný životný príbeh spája britský manželský pár. Kevin a Christine Shearsonovci obaja zomreli vo veku 64 rokov, a to dve hodiny po sebe. Šťastný pár by o týždeň oslávil 40. výročie svadby, ktoré by strávili v spoločnosti svojich štyroch detí. Plány im však prekazili zákerné choroby.

Kevinovi rozstrúsená skleróza spôsobila aj ďalšie súvisiace zdravotné problémy. Minulý mesiac bol prijatý na jednotku intenzívnej starostlivosti do nemocnice Stoke Mandeville v Bucks. Milujúca manželka Christine sa o neho príkladne starala, až kým ju na ľôžko vedľajšej izby nepripútali problémy s dýchacími cestami.

Infekcia nakoniec bola taká silná, že Christine umrela ešte skôr ako Kevin, ktorého nakoniec skolila pneumónia. Pár, ktorý žil v Hemel Hempstead, tak opustil svet v rovnaký deň. Ich deti sa dohodli, že tak, ako prežili celý svoj život, budú odpočívať aj po smrti. Zariadili im ako prvému páru v Británii spoločnú truhlu.

Aj na svoju poslednú púť sa vybrali spoločne, a to so slovami: „Zbohom nie je navždy, zbohom nie je koniec. Znamená len "budete nám chýbať", až kým sa nestretneme opäť.“ Tento životný príbeh milujúcej sa dvojice dojal celú Britániu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu