Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Láska alebo zvrátenosť: Mladík (31) chodí so starenkou (91) a riadne si to užíva

Láska ako hrom Zobraziť galériu (4)
Láska ako hrom (Zdroj: profimedia.sk)

AUGUSTA - Niektorí muži preferujú blondínky, iní brunetky a ďalší sú zas na staršie. K takým patrí aj Kyle Jones z Pittsburghu. Na pozore sa pred ním musia mať "dievčatá" staršie ako 65 rokov. V jeho sieti uviazla aj Marjorie McCoolová, ktorá má 91 rokov. Áno, čítate dobre.

Väčšie vekové rozdiely medzi partnermi nie sú ničím výnimočným. Bežne sa stáva, že muž je od ženy o desať či dvadsať rokov starší alebo naopak. Ale tento prípad patrí už naozaj do kategórie extrémov. Hovoríme tu totiž o šesťdesiatich rokoch, ktoré delia Kylea od jeho milenky Marjorie.

Ktovie, ako dlho im vzťah ešte vydrží
Zobraziť galériu (4)
Ktovie, ako dlho im vzťah ešte vydrží  (Zdroj: profimedia.sk)

V neformálnom vzťahu títo dvaja fungujú už päť rokov a mladík priateľku dokonca predstavil už svojej päťdesiatročnej matke.

Idylická rodinka
Zobraziť galériu (4)
Idylická rodinka  (Zdroj: profimedia.sk)

Bizarná dvojica má napriek enormnému vekovému rozdielu aktívny sexuálny život a navzájom po sebe túžia tak, ako keď sa prvýkrát stretli.

Kyle okrem nej randí s ďalšími piatimi ženami v pokročilom veku. Náklonnosť pre staršie dámy v sebe objavil, keď mal osemnásť rokov. Odvtedy s mladšou ženou, ako je on sám, ani nerandil. "Jednoducho ma priťahujú staršie ženy. Väčšina mojich priateliek malo od 60 do 80 rokov," povedal denníku Daily Mail.

So šesťdesiatsedemročnou Annou
Zobraziť galériu (4)
So šesťdesiatsedemročnou Annou  (Zdroj: profimedia.sk)

Mladého amanta si pochvaľuje aj Margie, ako Marjorie prezývajú jej blízki. "Do postele si vždy oblečiem nejakú sexi spodnú bielizeň. Podprsenku si ale väčšinou nechávam na sebe, pretože z tohto hľadiska už nemám čo ukázať," doplňuje.

Milenci na názory a posmešky okolia nereagujú. Kyle si však uvedomuje, že jeho vzťahy vzhľadom na vek dotyčných dám príliš dlhú budúcnosť nemajú. "Rád by som sa usadil, ale je mi jasné, že s najväčšou pravdepodobnosťou zomrú skôr ako ja," dodal pragmaticky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu