Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena sa teší: Chlapca (18) odpanila a zaučila do super sexu!

Angelica a Ben sa našli aj napriek vekovému rozdielu
Angelica a Ben sa našli aj napriek vekovému rozdielu (Zdroj: thesun.co.suk)

LONDÝN - Britka Angelica Harteová (34) si pred dvomi rokmi našla mladučkého milenca Bena, ktorý mal v tom čase iba 18 rokov. Aj keď okolie na nich pozeralo krivým okom, oni sa rozhodli nevšímať si ich krutých poznámok. Ich vzťah pretrval a žena je dokonca šťastná, že jej predošlé sexuálne skúsenosti pomohli Bena zaučiť do erotických tajov natoľko, aby ju dokázal maximálne uspokojiť.

Matka 6-ročného dieťaťa z britského Hemel Hempsteadu sa práve spamätávala z rozchodu, keď v októbri 2009 stretla Bena. Mladík ju oslovil v nočnom klube a po vášnivom tanci skončili v jednej posteli. Až ráno sa Angelica dozvedela, že dovtedy bol Ben panic.

"Keď sme sa rozprávali, uvedomila som si, že sa mi páči, aj keď je mladý," uviedla žena, ktorá sa vraj bála, že sa jej Ben prihovoril iba kvôli sexu. Nakoniec však ich príbeh mal úplne iný vývoj. Zaľúbená dvojica začala spolu randiť a zároveň odrážať nepekné útoky zo strany okolia.

"Ľudia mi hovorili, že som pre neho pristará a že by som mu mohla byť matkou. Iní nás volali "Kráska a geek", čo nás oboch trápilo," hovorí Angelica, ktorá sa však takýmito komentármi nedala odradiť a vo vzťahu pokračovala ďalej.

"Celý môj život som mala starších mužov, ale nikdy sa nenašiel nikto taký vzrušujúci a zábavný ako Ben. Taktiež ťažil z mojich predchádzajúcich skúseností v spálni. Presne som mu ukázala, ako ma uspokojiť. Je to najlepší milenec, akého som kedy mala. Chce sa učiť narozdiel od starších mužov, ktorí už majú svoje zaužívané spôsoby," nechala sa počuť stále žiadúca Britka a je jasné, že Ben sa nemá na čo sťažovať.

"Bolo ťažké vyrovnať sa s negatívnymi komentármi. Angelica je už však s ohľadom na jej vek vyzretejšia a mne sa páči mať priateľku, ktorá už niečo vie o svete. Vždy mi poradila a netuším, čo by som si bez nej počal. Znamená pre mňa všetko. Vek nerozhoduje, pokiaľ ide o lásku," zakončil ich lovestory Ben.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu