Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Letuška prehovorila o bizarných zážitkoch počas letu: Toto sú poriadni exoti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikimedia commons)

BRATISLAVA - O práci letušky snívajú milióny dievčat. V skutočnosti to však nie je taký ideálny flek, ako by sa mohlo zdať. Jedna z letušiek prezradila, s akými šialencami trávi čas na palube vysoko nad zemou bez možnosti úniku.

Aerolínie väčšinou zakazujú personálu rozprávať o pomeroch, aké panujú na palubách lietadiel, aby si chránili dobré firemné meno. To je jeden z dôvodov, prečo je práca letušky taká žiadaná. Kto si to sám nezažije, považuje ju za prestížnu a snáď aj najúžasnejšiu na svete. Skutočnosť je však často až desivá.

Realitu odhalila istá letuška Betty. Nevedno, pre ktoré aerolinky pracuje, no rozhodne sa nemôže sťažovať na stereotyp. O svojich bizarných zážitkoch píše vo vlastnej rubrike na portáli Yahoo.

Nahí zombie na palube

S nevôľou opisuje napríklad cestujúcich, ktorí užijú tabletky na spanie, aby im let rýchlejšie ubehol. Nanešťastie však mnohí na lieky nezareagujú práve najlepšie. Betty si spomína na muža, ktorý sa zrazu vyzliekol do naha a tak sa prechádzal v uličke lietadla. „Bol taký nadopovaný, že si myslel, že si zdriemol doma,“ opisuje Betty.

Ďalšiu nahú ženu raz našli po pristátí na záchode. Tá bola triezva, no ukázalo sa, že sa stala obeťou vákuového splachovacieho systému záchoda. Nešťastná žena pôvodne išla na toaletu, pretože si šaty niečím obliala. Keď sa ich pokúšala očistiť v umyvadle, nevšimla si, že sa šnúrka od šiat hompáľa presne nad záchodovou misou. A v momente, keď spláchla, podtlak „vcucol“ celé šaty do odpadu.

S čitateľmi sa podelila aj o najčudnejšie veci, na ktoré sa jej pasažieri opýtali. Jedna z takýchto otázok znela: „Ako sa dá sedadlo posunúť dopredu?“ Dobre sa pobavila aj na cestujúcich, ktorí sa neuveriteľne čudovali otázke o pohlaví „Sex: M-F“ na formulári pre imigračných úradníkov. Nechápali, prečo chcú vedieť, koľkokrát majú sex medzi pondelkom a piatkom (v angličtine Monday-Friday).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu