Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tieto dvojčatá (46) musíte spoznať: Žijú jedna vedľa druhej a sexujú s tým istým chlapom!

Dvojičky Amy a Becky Glass Zobraziť galériu (3)
Dvojičky Amy a Becky Glass (Zdroj: Foto: Facebook, Rupert Thorpe)

LOS ANGELES – Hovorí sa, že dvojčatá majú k sebe bližšie, ako obyčajní súrodenci. Amy a Becky Glassové sú toho až prehnaným dôkazom. Majú 46-rokov a za posledných 15 rokov boli od seba najviac pol hodinu. Život si jedna bez druhej nedokážu predstaviť, partnerov nepotrebujú, lebo hovoria, že už teraz žijú ako v manželstve. Pozrite sa, čo všetko majú spoločné.

Dvojčatá Amy a Becky Glassové majú jeden spoločný mobil, profil na sociálnej sieti, rovnako sa stravujú, pričom si jedlo vážia, aby jedna nezjedla viac a náhodou nepribrala. Za posledných 15 rokov neboli od seba dlhšie ako pol hodiny.

Dospelé ženy spia spolu v jednej spálni, dokonca spolu pracujú v jednej kancelárii. Zachádzajú do extrémov, pretože túžia byť zrkadlovým odrazom jedna druhej. "Sme naozaj rady, že sme jedna osoba v dvoch telách,“ povedali sestry.  

Keď boli ešte malé dievčatká, mama ich obliekala rovnako. V tom z vlastného rozhodnutia pokračovali aj na strednej škole, prestali s tým, pretože ich za to spolužiaci šikanovali. Keď školu ukončili, k tomuto zvyku sa vrátili opäť. Trochu však poľavili. Oblečenie si vyberajú rovnaké, no volia iné farby. Pretože majú rovnakú veľkosť, oblečenie si často požičiavajú.

Tieto dvojčatá (46) musíte
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook, Rupert Thorpe)

V roku 1993 sa na večierku zoznámili teraz už so svojím expriateľom  Chrisom. "Chodili sme spolu všetci traja. Bol vždy pri nás oboch,“ hovorí pre denník Daily Mail Amy. Sestry sa priznali, že so svojím partnerom mali aj sex v rovnakom čase. "Nikdy sme na seba nežiarlili, nevyberal si medzi nami,“ hovoria sestry. Spoločne tvrdia, že sa o vzťahy s mužmi teraz nezaujímajú, pretože sa cítia, akoby oni dve žili v spoločnom manželstve.

Priznali, že uvažovali o adopcii, no obe veľmi rady cestujú a veľká zodpovednosť v podobe dieťaťa by im bola na príťaž. Vydať sa neplánujú, pretože sa nechcú nikomu spovedať.

Tieto dvojčatá (46) musíte
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Thorton Rupert Daily Mail)

Pracujú v jednej kancelárii, pričom stoly majú oproti sebe. Znamená to, že sú spolu nonstom sedem dní v týždni, 24 hodín denne.

Dvojičky boli adoptované, keď mali dva mesiace a vyrastali s adoptívnou rodinou v New Jersey. Adoptívna mama im povedala, že sa nikdy nehádali, dokonca boli ochotné dať jedna druhej cumlík priamo z pusy. Ženy hovoria, že sú šťastné, žijú si svoj život a jedna pre druhú sú doslova spriaznenou dušou. Život bez seba si nevedia predstaviť. Keď jedna pri druhej nie je, cítia sa ako bez rúk.

Dvojčatá sa dokonca domnievajú, že zomrú v rovnakom čase. "Máme dohodu s Bohom, zoberie si nás k sebe obe naraz,“ povedala Amy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu