Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Poľský kňaz kráčal ako zmyslov zbavený po švajčiarskej diaľnici: Zjavenie alebo sa zbláznil?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: 20min.ch)

VILLENEUVE – Anjeli strážni museli byť v pohotovosti. Najvyššie zjavenie možno viedlo poľského kňaza, aby sa išiel prejsť po švajčiarskej diaľnici plnej áut. Najprv spôsobil nehodu a potom sa vybral s ružencom v ruke hľadať pravdepodobne božskú pomoc. Kňazovu prechádzku po diaľnici museli zastaviť až policajti.

Krušné chvíle vyrobil poľský kňaz na švajčiarskej diaľnici neďaleko obce Villeneuve. Najprv spôsobil na svojom aute dopravnú nehodu, potom z neho vystúpil a s ružencom v ruke sa prechádzal po diaľnici plnej áut.

Pritom odriekaval modlitbu a približne jeden kilometer udivoval okoloidúcich vodičov. Nevedno, či zošalel alebo mal premyslený únikový plán. No pravdepodobne na neho dozerala samotná prozreteľnosť, keďže sa mu nič nestalo.

Po svojich chcel uraziť dlhú cestu až domov. Zaujímavé sú okolnosti nehody. Najprv nabúral do auta pred sebou, potom nechal svoje vozidlo bez zatiahnutej ručnej brzdy, aby následne nezabrzdené zdemolovalo predok ďalšieho protiidúceho auta.

Poľský kňaz si vykračuje po švajčiarskej diaľnici
Zobraziť galériu (2)
Poľský kňaz si vykračuje po švajčiarskej diaľnici  (Zdroj: 20min.ch)

Služobník boží ďalej pokračoval v smere jazdy, vyzbrojený ružencom a modlitbou, akoby sa nič nestalo. Museli pri ňom stáť všetci svätí, pretože autá sa okolo neho len tak míňali.

Vodiči, ktorí ho zbadali, mysleli, že sa im sníva. To isté si pomysleli aj policajti, ktorým túto nečakanú udalosť oznamovali. Volajúcich sa pýtali, či si z nich strieľajú alebo je to skutočné. O celej udalosti informoval portál 20min.ch.

Strážcovia zákona ho po viac ako kilometri zastavili. Alkohol u neho zistený nebol. Viacerí vodiči, ktorí boli svedkami, hovoria o Božej prozreteľnosti, ktorá kňaza viedla po diaľnici. Teraz ho rieši polícia. Dopustil sa priestupku, pretože utiekol z miesta nehody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu