Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Posledné selfie pred smrťou: Kráska (†21) četovala a potom bum!

Z áut ostali len vraky Zobraziť galériu (4)
Z áut ostali len vraky (Zdroj: FB)

DORTMUND - Dvadsaťjedenročná Nemka je zatiaľ poslednou obeťou závislosti na internete a četovaní. Nedokázala sa od neho odpútať ani počas riadenia vozidla, čo malo v konečnom dôsledku tragické následky.

Krásna Gamze Yilmazová nedávno oslávila narodeniny, ku ktorým ako darček dostala od otca luxusné auto. To sa však stalo zároveň aj jej rakvou. Čerstvá vodička sa totiž viac ako na šoférovanie sústredila na četovanie s priateľmi na internete.

Krátko pred osudným okamihom sa dokonca za volantom fotila a selfie hneď aj zverejnila prostredníctvom mobilu na Facebooku. Potom si zas písala s kamarátmi cez mobilnú aplikáciu WhatsApp.

Osudná selfie
Zobraziť galériu (4)
Osudná selfie  (Zdroj: FB)

A práve vo chvíli, keď si čítala správu, si nevšimla, že oproti nej išiel Land Rover. Na kľukatej ceste nezvládla riadenie a so svojím Mercedesom triedy A do neho narazila. Dievčina bola na mieste mŕtva, 58-ročná žena a o štyri roky starší muž, ktorí sedeli v džípe, utrpeli ťažké zranenia sú v kritickom stave, informuje Daily Mail.

"Bola tak mladá. S manželom sa s jej smrťou nevieme vyrovnať, bude ťažké žiť bez nej," povedala matka nebohej. Polícia má vo veci jasno. "Z dôkazov, ktoré máme k dispozícii, vyplýva, že pozornosť slečny Yilmazovej bola rozptýlená mobilným telefónom. Bola to tragická nehoda," uzavrela prokurátorka Beatriz Foehringová.

Posledné selfie pred smrťou:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: europics)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu