Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Spevák svetoznámeho hitu Happy sa rozplakal pred miliónmi divákov: Dojala ho aj slovenská verzia!

Pharell plače
Pharell plače "šťastné" slzy (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Celý svet momentálne fičí na megahite Happy od amerického speváka a producenta Pharella Williamsa. Ako je v poslednom období zvykom, populárnej piesne sa chytili iní ľudia a natočili svoju vlastnú verziu. Slováci nevynímajúc. Zrejme ale ešte netušia, že ich výtvor si nedávno pozrel samotný Pharell.

Slávny spevák, rapper a multiinštrumentalista bol pred pár dňam hosťom v programe moderátorky Oprah Winfreyovej Oprah Prime. Rozprávali sa o jeho ceste za slávou, umeleckej tvorbe a aj o nedávnom uzavretí manželstva s modelkou Helen Lasinchah.

Neskôr moderátorka svojmu hosťovi pustila kompiláciu verzií jeho piesne Happy, ktorá sa vo svete vďaka svojmu optimistickému zvuku stala mimoriadne populárnou. Súčasťou hudobnej koláže bola aj slovenská verzia, ktorá sa natáčala vo Vysokých Tatrách. Vo videu sa ukázala v poradí ako druhá.

Talentovaného umelca a módneho guru pohľad na túto kompiláciu tak dojal, že sa rozplakal. "Neviem, prečo plačem," poznamenal so slzami v očiach. "Mňa to rozplakalo tiež," dodala Winfreyová.

Pharell Williams sa od dojatia rozplakal

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu