Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ruský moderátor počasia v živom vstupe žartoval o Ukrajine: Sťahujú sa nad ňou mračná!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

MOSKVA – Ruský moderátor počasia Vadim Zavodchenkov počas živého vysielania nemiestne žartoval o politickej kríze na Ukrajine. Vraj sa mračná sťahujú nad východnou Ukrajinou a následky budú cítiť až v Rusku. Prirovnania počasia s politickou krízou na Ukrajine vyvolali pohoršenie.

Konkrétne povedal, že nárazový vietor a dokonca vietor zmeny sa chystá od Čierneho mora z Krymu smerom na Doneck, kde proruskí demonštranti minulý týždeň vyhlásili nezávislosť.

Vtipné narážky predniesol v živom vysielaní a mnoho Ukrajincom to neprišlo smiešne. Relácia počasia sa vysielala dnes na štátnej televízii Rusko 24.

Ruský moderátor počasia Vadim Zavodchenkov je kontroverzný
Zobraziť galériu (3)
Ruský moderátor počasia Vadim Zavodchenkov je kontroverzný  (Zdroj: YouTube)

„Mraky sa stiahli nad východnou Ukrajinou a tieto následky budú cítiť dokonca aj v Rusku,“ povedal Vadim Zavodchenkov. Paralela medzi stretom vzdušných prúdov a stretom demonštrantov v ukrajinských uliciach si moderátor neodpustil.

Po najnovších udalostiach na Ukrajine je osud nášho východného suseda neistý. Ďalšie strety medzi proruskými demonštrantami a Ukrajincami boli dnes opäť hlásené.

Ruský moderátor počasia v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zavodchenkov pokračoval ďalej v komentovaní počasia. „V doneckom regióne, kde je situácia napätá, ľahký dážď je možný dnes aj pozajtra. Nevieme presne nakoľko konfrontácia zosilnie, ale teploty by mali v Donecku iba rásť,“ povedal.

Počasie sa vysielalo zhruba o 7. hodine dnes ráno. Štátna televízia Rusko 24 vysiela putinovské názory a kritizovaná je aj za vysielanie oficiálnej moskovskej propagandy ako z čias Sovietskeho zväzu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu