Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Profesor tvrdí: Odfotografoval som skutočné víly, tu je dôkaz!

Údajné rozprávkové víly Zobraziť galériu (3)
Údajné rozprávkové víly (Zdroj: manchestereveningnews.co.uk)

LONDÝN - Univerzitný profesor z Veľkej Británie tvrdí, že sa mu podarilo odfotografovať rozprávkové víly. Malé stvorenia s krídlami poletovali v údolí Rossendale Valley v grófstve Lancashire na severozápade Anglicka. Odborníci sú ale skeptickí.

John Hyatt (53) vyvolal vo svojej rodnej krajine obrovský rozruch. Zverejnil totiž fotografie, na ktorých sú podľa neho zachytené skutočné víly. Trvá na tom, že má v rukách nespochybniteľný dôkaz o tom, že magické bytosti, ktoré poznáme z rozprávok, naozaj existujú.

Profesor tvrdí: Odfotografoval som
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: manchestereveningnews.co.uk)

"Pred časom som v Rossendale Valley fotil muchy a komáre. Keď som si potom doma prezeral fotografie, ostal som v šoku. Našiel som totiž na nich ešte niečo tretie, čo sa teda vôbec nepodobalo na žiadny hmyz," povedal riaditeľ Manchesterského inštitútu pre výskum a inovácie v umení a dizajne. Dotyčné snímky, ktoré urobil v priebehu posledných dvoch rokoch, teraz verejne vystavuje, nech sa každý presvedčí na vlastné oči.

Profesor tvrdí: Odfotografoval som
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: manchestereveningnews.co.uk)

Odborníci Hyattovým slovám neveria a domnievajú, že nejde o žiadne víly, ale otravný hmyz podobný komárom, ktorému v Británii hovoria midges. Informoval portál telegraph.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu