Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Predstavujeme vám blbca roka: Atentátnik zabudol na letný čas, takto to dopadlo!

Miesto výbuchu Zobraziť galériu (2)
Miesto výbuchu (Zdroj: YouTube)

DUBLIN - Írska polícia vyšetruje prípad atentátnika, ktorý sa neúmyselne odpálil po tom, ako si zabudol zmeniť zimný čas na letný. Stalo sa tak v momente, keď umiestňoval bombu do pristaveného auta. Utrpel viaceré poranenia na tvári, hlave a vrchnej časti tela.

Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne, znie jedno slovenské príslovie a v tomto prípade by ani nemohlo byť výstižnejšie. Istý mladík chcel v írskom Dubline spáchať atentát, ale jeho zlovestný úmysel sa mu veľmi škaredo vypomstil.

Akosi totiž pozabudol na to, že zo soboty na nedeľu sa menil čas, posúval sa o hodinu dopredu. Vo svojej nevedomosti nastavil časovač na bombe umiestnenej vo Volve SUV ešte podľa zimného času, pričom už platil letný. A tak sa stalo, že nálož explodovala skôr než muž plánoval. Pri výbuchu okrem iného utrpel vážne zranenia tváre. Očití svedkovia uviedli, že videli, ako utekal z miesta činu celý zakrvavený a potom nastúpil do taxíka. Tlaková vlna navyše vyrazila okná aj dvere na okolitých domoch, informuje denník The Independent.

Predstavujeme vám blbca roka:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Superintendant Dave Taylor uviedol, že "následky explózie mohli byť veľmi veľmi vážne". "Apelujeme na občana, ktorý minulú nedeľu okolo jedenástej hodiny večer viezol zraneného človeka, aby kontaktoval políciu," dodal s tým, že je zrejmé, že cieľom útoku bolo spomínané "SUV-čko", ktoré patrilo miestnemu podnikateľovi. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že za všetkým stojí jeden z kriminálnych gangov, ktoré v oblasti pôsobia.

Bomba vybuchla priskoro

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu