Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Neuveríte, čo urobil otec dcére (17): Bola neporiadna, takto radikálne zasiahol!

Haleyina izba pred garážou Zobraziť galériu (2)
Haleyina izba pred garážou (Zdroj: wtoc.com)

NEW YORK - Istý Američan už mal dosť neporiadku svojej sedemnásťročnej dcéry, a preto siahol po radikálnom riešení. Celú jej izbu jednoducho vysťahoval na príjazdovú cestu pred dom a zaopatril ho ceduľou s nápisom: "Haley, izba je presťahovaná na cestu/Nabudúce si uprac."

"Už som toho jednoducho mal dosť, a tak som zobral všetky jej veci a nasťahoval ich na cestu," povedal Craig Schlichenmeyer z okresu Long v štáte Georgia spravodajskej stanici WTOC News. Pred domom sa tak ocitla úhľadne naskladaná posteľ, stôl, počítač a všetko ostatné.

Neuveríte, čo urobil otec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: wtoc.com)

Pre svoju dcéru Haley pritom má inak len slová chvály. Je vraj vzorná študentka a tým, čo urobil, ju nechcel nijako uraziť. "Len som ju chcel trochu prekvapiť a dať jej najavo, že to myslíme vážne, keď jej opakujeme, aby si svoju izbu vážila a starala sa o ňu. Keď jej povieme, aby si upratala, mala by si upratať," dodal.

Príbeh zverejnila televízia aj na svojej stránke na Facebooku, kde už nazbieral tisíce prevažne pochvalných komentárov. "Páči sa mi, čo ste urobili. Dúfajme, že si túto lekciu zo zodpovednosti zapamätá," napísala jedna z miestnych matiek.

Iní ale nechápu, prečo si otec zavolal domov televíznu stanicu. "Toto je teraz nová súťaž, alebo čo? Rodičia sa snažia navzájom tromfnúť? Podobné príbehy sú čím ďalej tým zvláštnejšie a horšie. Vychovávajte deti bez toho, aby ste sa pri tom museli dostať do spravodajstva," napísal jeden z komentátorov.

Reagoval tak zrejme na prípad matky Geny Poolovej z rovnakej oblasti USA, ktorá prinútila svoju dcéru Carlie stáť na verejnom mieste s ceduľou, na ktorej bol nápis: "Som bezohľadná tyranka a neľutujem to." Chcela ju tak potrestať, keď zistila, že sa jej dcéra dopúšťa šikany.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu