Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Špeciálna Playboy edícia The2015 party s TWIINS a playmate Monikou Vičanovou!

Playboy edition Zobraziť galériu (11)
Playboy edition (Zdroj: Roman Krajniak)

Najtrendovejší klub v Bratislave, The Club pripravil v spolupráci s marketingovou a eventovou agentúrou Cherry&Cherry špeciálnu PLAYBOY edíciu trendsettingovej akcie s názvom The2015. Tí, ktorí túžia zažiť takú atmosféru na party, aká sa vidí len v zahraniční, určite nechýbajú ani na jednej sobotňajšej The2015. VIP hosťami boli najkrajšie a najznámejšie slovenské dvojičky TWIINS .

Milovníci krásnych žien a nočného života tu bezpochyby nemohli chýbať. Na event sa okrem playmates a speváckeho dua TWIINS prišlo zabaviť, vďaka spolupráci s modelingovým portálom JobForModels.eu, aj vyše 100 krásnych dievčat. Vychutnať krst hneď dvoch obálok časopisu PLAYBOY si prišli aj majiteľ najväčšieho portálu pre modelky, Marek Krajčír, ale aj speváčka Suzie Hronec. Ani meniaci sa čas zo zimného na letný neodradil návštevníkov a tesne pred samotným pokrstením, bol tento nočný klub absolútne plný. Krstilo sa už tradične najluxusnejším francúzskym šampanským Moët & Chandon. Svojimi titulkami sa popýšili TWIINSky a sexy playmate Monika Vičanová. Monika a TWIINS sa ochotne odfotili s každým jedným ich fanúšikom.

Tradíciou sobotňajších The2015 party je svetovo unikátna 3D mapping show na 16 metrovom bare ako originálny bonus. Ak by sa vám to ešte stále zdalo málo, tak pokochať ste sa mohli aj krásnymi telami Playboy zajačikov a zároveň zvodnými telami gogo tanečníc. Pre hostí, ktorí pri tanci vysmädli bol pripravený tanec barmanov na bare, kde z fľaše liali pitie rovno do úst návštevníkov. Hudba bola úplne perfektná a to iba vďaka DJ JUCKY & DJ Cristian Ferrer. Toto je zábava na akú sa nedá len tak ľahko zabudnúť a po nej sa nikto nevie dočkať najbližšej soboty, aby sa mohol opäť vrátiť do The Clubu.

Party The2015 s party babičkou – The Best Club in Bratislava

 

- reklamný článok - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu