Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tak toto policajti ešte asi nezažili: Maria zavolala na tiesňovú linku, aby si s nimi užila sex!

Maria Montenez-Colonová
Maria Montenez-Colonová (Zdroj: polícia)

FLORIDA - Mariu Montenez-Colonovú (58) z Punta Gordy na Floride obvinili zo zneužitia tiesňového volania po tom, čo do telefónu tvrdila, že potrebuje pomoc. To síce aj bola pravda, ale nešpecifikovala, že má záujem skôr o sexuálne služby. Privolaný policajt mal tak možnosť okúsiť na vlastnej koži vášeň nadržanej ženy.

Maria predminulú sobotu vytočila 911 a tvrdila, že potrebuje získať od syna auto svojho bývalého manžela, ktorý býval zamestnancom polície v New Yorku. Keď však k nej dorazil poslaný dôstojník, zrazu sa jej požiadavky rázne zmenili. Pripitá žena začala Justina Davoulta sexuálne obťažovať a mala nemiestne poznámky.

"Si tak sexi," povedala a spýtala sa ho, či je ženatý. Okrem toho mu prezradila, že pohlavný styk nemala už roky a je poriadne nadržaná. Podľa portálu Smoking Gun dôstojník vo svojom vyhlásení napísal: "Spýtal som sa jej, ako by som jej mohol pomôcť, a ona povedala: "Môžete ma pretiahnuť"."

Taktiež držala policajta za rameno a snažila sa mu rukami trieť o hruď. Keď ju upozornil, že jej správanie je nevhodné, vyšla z nej odpoveď: "Som zlá, viem." Davoult to však ďalej nechcel nijako riešiť, iba žene odporučil, aby nabudúce nevolala na tiesňovú linku, ale priamo na číslo polície, ktoré jej dal.

Maria sa ale s takýmto fiaskom nechcela zmieriť a keď odišiel, opäť zavolala 911 a povedala, že dôstojník, ktorého k nej poslali, ju iba nahneval a chce vidieť ďalšieho. Davoult sa teda k žene vrátil s ďalším dôstojníkom a vypočúval ju, prečo to aj napriek varovaniu urobila znovu. "Neviem," mala odpovedať žena, ktorá vraj nevedela vymyslieť žiadny iný spôsob, ako s ním mať sex.

Napokon ju zatkli, dali jej putá, obvinili ju a skončila vo väzení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu