Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najzábavnejší transport na hotel v lyžiarskom stredisku: Ruské taxi vo veľkom štýle!

Ruskí kamaráti
Ruskí kamaráti (Zdroj: Foto: youtube)

MAYRHOFEN– Tak toto rozhodne stojí za to! Pozrite sa, ako si verní kamaráti pomáhajú v dobrom aj v zlom alebo aj ešte v horšom. Partia Rusov sa vybrala na lyžovačku do rakúskych Tirolských Álp, čo treba náležite a patrične osláviť. Tak sa aj stalo, no jeden z kamarátov oslavoval natoľko, že do hotela nevládal ísť po svojich. Obetaví kamaráti vynašli originálny taxík a o priateľa sa postarali. „Strastiplná“ cesta troch „statočných“ je zachytená na VIDEU.

Kým celý svet sa v týchto dňoch upiera na Rusko a zimnú olympiádu, ponúkame pohľad na Rusov, ktorí sú na výlete v Rakúsku. Zimné mesiace v športových strediskách v Tirolsku majú totiž už niekoľko rokov pevne v rukách ruskí turisti. Na sociálnych sieťach sa objavilo VIDEO, ktoré vás zaručene pobaví. Dokumentuje, že pitie alkoholu môže stáť za novými zimnými športmi, ktoré môžu pokojne konkurovať sánkovaniu, ale aj zjazdovému lyžovaniu.  

Trio alkoholom potužených chlapov zabavilo okoloidúcich v stredisku zimných športov Mayrhofen v Tirolsku. Jeden opitý kormidelník riadi „novodobý ruský taxík“. Po čerstvo zasneženej ulici ťahá za nohy svojho kamaráta. Na pomoc mu razom prichádza tretí z veselej partie. Pozrite si VIDEO, ktoré je dôkazom toho, ako sa dokážu verní kamaráti o seba postarať.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu