Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

A teraz niečo na dobrú noc: Sexi blondínka v beztiažovom stave, VIDEO stojí za to!

Kate Upton v beztiažovom stave
Kate Upton v beztiažovom stave (Zdroj: Foto: youtube)

NEW YORK - Sexi blondínku v zlatých bikinách naložili do špeciálneho lietadla, ktoré dokáže vystúpiť tak vysoko, že prestane pôsobiť gravitácia. A to je niečo pre mužské oči! Krehká sexica sa vznáša vo vzduchu v beztiažovom stave, len ju uloviť. Okolo nej poletuje realizačný tým, aby sa im podarilo nafotiť šteklivé obrázky. Pozrite si VIDEO, ako sa fotografi pripravujú na oslavy 50-teho výročia časopisu Sports Illustrated.

Krehká blondínka Kate sa podujala na sexi fotenie. V zlatých plavkách vyzerá úžasne, no po chvíli stráca pôdu pod nohami. Tú stráca aj realizačný tím, ktorý sa ju rozhodol fotiť v beztiažovom stave v špeciálne upravenom lietadle, ktoré vystúpilo do stratosféry, kde prestala pôsobiť gravitácia.

V zlatých bikinách sa kráska zvodne zvíja a pláva priestorom. Plážové hity nadchádzajúcej sezóny sa teda fotia už teraz. Nejeden muž istotne ticho závidí fotografom z VIDEA.  Ako vidieť, modelka a čerstvo aj herečka Kate Upton má božské krivky. Fotografi sa teda rozhodli zábery pri príležitosti 50-teho výročia časopisu Sports Illustrated poriadne okoreniť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu