Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tento muž má byť reinkarnáciou boha: Z tela mu trčí neskutočná vec!

Chandre Oraon a jeho chvost. Zobraziť galériu (2)
Chandre Oraon a jeho chvost. (Zdroj: profimedia.sk)

ALIPURDUAR - Chandre Oraon (35) je pre dedinčanov z indického Alipurduaru vyššou bytosťou. Kvôli jeho takmer 37-centimetrovému chvostu, ktorý mu vyrastá z tela, je považovaný za prevtelenie hinduistického opičieho boha Hanumána a zdá sa, že jemu to maximálne vyhovuje. Jeho snom je postaviť raz chrám, v ktorom by mohol ľuďom hromadne požehnávať.

"Som Hanumán. Ľudia majú predo mnou veľký rešpekt kvôli môjmu chvostu. Ani trochu mi neprekáža. Je to dar od Boha," vyjadril sa zberač čaju, ktorý sa s touto anomáliou už narodil.

Chandre Oraon je zručný v šplhaní po stromoch a jeho nasledovníci to považujú za dôkaz, že je naozaj Hanumánom a veria, že dokáže uzdravovať chorých.

Svoje o tom vie aj Monika Lakdaová, ktorá cestovala celú noc, aby sa mohla s Oraonom stretnúť v jeho malej provizórnej svätyni. Syn jej brata mal kedysi horúčku, ale medikamenty vôbec nezaberali, a tak prišli za reinkarnovaným bohom a ten mu požehnal. Čoskoro potom dieťa vyzdravelo.

Chandre Oraon
Zobraziť galériu (2)
Chandre Oraon  (Zdroj: profimedia.sk)

Lekári sa ponúkli, že mužovi chvost odstránia, ale ten o tom nechce ani počuť. Jeho matka mu totiž, keď bol malý, zasekla do tohto výrastku a on ťažko ochorel. Vraj bol takmer na pokraji smrti, ale napokon prežil a chvosta, ktorý je výsledkom rázštepu chrbtice, sa nechce v žiadnom prípade vzdať.

S pribúdajúcim vekom jeho chvost stále rastie a dnes má už takmer 37 centimetrov. V detstve to nemal veľmi ľahké, keďže sa mu rovesníci vysmievali a neskôr nemal ani veľké úspechy u žien. Údajne ho najprv 20 odmietlo, kým sa stretol s Maino (38) a v roku 2007 sa s ňou oženil. Pár má spolu päťročnú dcérku Radhiku.

Oraon teraz však najviac túži po tom vybudovať vlastný chrám, kde by mohol žehnať masám. Na to je však príliš chudobný, a tak musí nájsť nejaké iné spôsoby, ako financovať svoj sen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu