Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

VIDEO V obchode natočili muža v chúlostivej chvíli: Bezhlavá úchylka za 100 bodov!

Muž sexuje s bezhlavou figurínou
Muž sexuje s bezhlavou figurínou (Zdroj: Foto: youtube)

JARAGUA – Neverili by ste, aká drzosť, úchylka alebo zúfalstvo. Muž sa vlámal do obchodu, ukradol tam oblečenie a potom si to rozdával s figurínou bez hlavy. Všetko zachytili kamery obchodného domu v brazílskom meste Jaragua.

Tak to sa podržte. Zúfalec sexoval s umelou figurínou, ktorá ešte k tomu nemala hlavu. Vlámal sa do obchodu a po tom, čo ukradol zopár kúskov oblečenia, si natiahol na hlavu tričko, oprel umelú figurínu o stenu a začal s prasačinkami.

Umelú figurínu bez hlavy náruživo objal, začal jej bozkávať prsia a potom sa usiloval súložiť. Keď to zrejme nešlo, uspokojoval sa sám. Bizarnú scénu natočili kamery obchodného domu v brazílskom meste Jaragua.

Muž sa potom obliekol a spokojne odkráčal. Úchyláka sa však podarilo neskôr zatknúť, pretože sa do obchodu vrátil počas otváracích hodín a predajcovia ho spoznali. "Ak je niekto schopný takéhoto činu, predstavte si, že by sa vlámal do domu. Mohol by spraviť to isté s bezbrannou ženou." Podľa policajtov muž kradol oblečenie, aby po jeho speňažení mal na drogy. Ako uvádza Mirror.co.uk, muž sa do obchodu vlámal, lebo nemal čo robiť. Svoje sexuálne radovánky s figurínou nekomentoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu