Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Luxus pre náročných: Neverili by ste, kam až zájde ľudská vynaliezavosť

Luxusné vírivky Zobraziť galériu (2)
Luxusné vírivky (Zdroj: Foto: welldonestuff.com)

WASHINGTON - Zdá sa, že niektorí fakt nevedie, čo od rozkoše. Kúpať sa vo vírivej vani je určite pôžitok, ale na čo je dobré, aby táto vaňa vo forme loďky plávala po vodnej ploche? Zdá sa, že na trhu je naozaj všetko, a tak sa výrobcovia predbiehajú, kto vymyslí originálnejší nezmysel.

Istotne neexistuje nič príjemnejšie, ako si ísť po celom dni prežitom v kancelárii oddýchnuť do vírivky s horúcou vodou. Túžby niektorých však zachádzajú ďalej a snívajú o tom, aby s takou vírivkou plávali po miestnom jazere.  

Ako uvádza welldonestuff.com, výrobcovia vymysleli Hot Tub loď, ktorá spĺňa práve túto požiadavku. Dizajnér zo Seattlu, ktorý vyrába lode na zákazku, dokáže splniť aj najromantickejšie túžby svojich zákazníkov. Vymyslel preto loďku, na ktorej nie je nič iné len jacuzzi pre vás a vašich priateľov.

Luxus pre náročných: Neverili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: welldonestuff.com)

Loď je napájaná 24V elektrickým motorom a dosahuje rýchlosť až 5 míľ za hodinu. Drevený povrch je skvelý na dotyk. Neverili by ste, ale loď je vybavená aj vodotesným MP3 kompatibilným stereo systémom, ktorý hrá cez dva zapustené 50w reproduktory.  Pre potreby náročných zákazníkov sú na palube pre skladovanie potravín či nápojov aj štyri chladiace boxy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu