Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nerozhodní snúbenci „vytočili“ cukrárku: Takto nechutne sa im pomstila

Cukrárka poslala budúcej neveste tortu v tvare exkrementov Zobraziť galériu (3)
Cukrárka poslala budúcej neveste tortu v tvare exkrementov (Zdroj: Facebook.com)

BRATISLAVA - Ak si myslíte, že na Slovensku stále neplatí „Náš zákazník, náš pán“, prečítajte si tento príbeh. Uvidíte, že arogantní obchodníci bez štipky úcty sa nájdu všade. Len ich je možno menej.

Emma McDonald je cukrárka, od ktorej by ste si tortu či zákusky radšej objednať nemali. Mohlo by sa vám totiž stať, že vám pošle niečo, čo vám úplne pokazí deň.

Istá Micaela Harris z Invercargillu na Novom Zélande dostala na svojej oslave zásnub krásne zabalený balík. Keď ho však otvorila, takmer jej prišlo zle. V krabici bola torta v tvare exkrementov.

Ako čoskoro vysvitlo, objednala ju jej sestra. Spravila však chybu, ktorá sa podľa cukrárky neodpúšťa – na stretnutie prišla bez presnej predstavy snúbencov, ako by mala torta vyzerať.

To majiteľku cukrárne Oh Cakes tak nahnevalo, že im na párty poslala pekne zabalený, ale veľmi nechutný výtvor. Pripadal jej naviac natoľko originálny, že sa ním pochválila na sociálnej sieti. „Odišli ste s 30-dolárovou poukážkou a stále chcete tortu?? Ok, super – máte nejakú predstavu?? Ó, počkajte, vy nemáte žiadnu, okrem toho, že chcete čokoládu. Mám výborný nápad na vašu tortu!!! Takže tu je, vaša lajnová torta! Dúfam, že sa z toho poučíte.“

Cukrárka poslala budúcej neveste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook.com)

Našťastie však ostatní zákazníci pochopili, že toto zrejme nie je správny prístup a stránku zaplavili komentáre šokovaných čitateľov. McDonaldová mnohé z nich vymazala.

K trápnemu incidentu, ktorý mestečko preslávil po celom svete, sa vyjadril aj jeho starosta: „Myslím si, že toto muselo byť urobené zo žartu, ale niekedy sa žart naozaj nepodarí. Ľudia očakávajú, že sa budú obchodníci správať k zákazníkom s rešpektom. Skôr než to cukrárka urobila, mala sa zastaviť a nadýchnuť, alebo odísť na dovolenku.“

Emma McDonald si však za jasne vyjadreným stanoviskom stojí a miestnym novinám povedala, že zákazníčka dostala, „čo si zaslúžila.“ Inkriminovaný status medzičasom zo sociálnej siete odstránila, ale zverejnila fotografiu, ktorá o jej prístupe tiež veľa napovie. Volá sa „Čo si môžete urobiť so svojím názorom“.

Cukrárka poslala budúcej neveste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu