Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kráľovná grgov: Kráska vypúšťa z úst zvuky, ktoré vyrážajú dych!

Jodiin zlozvyk ušiam príliš nelahodí
Jodiin zlozvyk ušiam príliš nelahodí

ST. LOUIS - Keď Jodie Parksová grgá, ľudia ju počúvajú. Nemajú na výber. Zvuky, ktoré jej vychádzajú z úst, sú totiž tak hlasné, že by ich nezaregistroval hádam len hluchý. Či je ale práve toto vec, ktorou sa treba chváliť, je už trošku na polemizovanie.

Dlhovlasá brunetka si v roku 2008 vybojovala titul najhlasnejšie grgajúcej ženy na svete. Jej grg meral 104,75 decibelov. O rok neskôr ju prekonala Elisa Cagnoniová so 107 decibelmi.

Jodie však argumentuje, že svetovou šampiónkou by mala byť stále ona. "Mala som šesť pokusov, ktoré porota spriemerovala. Najhlasnejší grg však meral až až 107,7 decibelov. Navyše, ak si priložím decibelmeter k ústam, hodnota vystúpa až na závratných 128 decibelov, čo je skoro tak hlasno ako rockový koncert alebo tryskový motor," chváli sa.

Žena grgá ako tryskový motor 2

Štyridsaťdvaročná Parksová vydáva neslušné zvuky už odmalička. "Som v tom dobrá. Ja osobne to už príliš nevnímam, ale ostatných ľudí to úplne fascinuje," dodala s tým, že ku grganiu jej paradoxne nepomáhajú sýtené nápoje, ale obyčajná voda.

Žena grgá ako tryskový motor 1

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu