Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poslušná chodkyňa hitom internetu: Slečna, ale veď to neplatí pre vás!

Červená, stojte! Zobraziť galériu (2)
Červená, stojte! (Zdroj: Twitter)

COVENTRY – Opatrnosti nikdy nie je dosť! Povedala si jedna mladá žena v britskom meste Coventry a teraz je na posmech takmer celému svetu. Poslušnosť a prísne dodržiavanie predpisov cestnej premávky totiž posunula na úplne iný level.

Britka Imogen O'Neillová nedávno na sociálnej sieti zverejnila fotografiu slečny, ktorá poslušne stojí na chodníku v Coventri a čaká, kým na semafore naskočí zelená. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby svetelné zariadenie neslúžilo na obmedzenie premávky kvôli prácam na ceste. „Keď sa ukáže červená, stojte,“ písalo sa na tabuli pod semaforom a tak dievčina čakala, hoci v ďalšej ceste po chodníku jej nič nebránilo.

Imogen sa túto komickú situáciu podarilo zvečniť z auta, v ktorom čakala hneď vedľa stojacej dievčiny. „Hovorila som mame, že si myslím, že čaká kvôli semaforu, ona mi ale najprv nechcela veriť,“ cituje autorku portál metro.co.uk. Mladá žena vraj poslušne stála až dovtedy, kým na semafore nenabehla zelená a až potom pokračovala ďalej. „Tak strašne som sa smiala,“ dodáva Imogen.

Omg, keď naskočila červená, zastavila a pokračovala, až keď nabehla zelená. Myslí to vážne?
Zobraziť galériu (2)
Omg, keď naskočila červená, zastavila a pokračovala, až keď nabehla zelená. Myslí to vážne?  (Zdroj: Twitter)

Pôvodnú fotografiu dievčiny na sociálnej sieti Twitter v priebehu prvých hodín zdieľalo až 4500 ľudí. Jej zverejnenie ale vyvolalo debaty o tom, či bolo ukazovanie omylu mladej slečny celému svetu potrebné. Mohla vraj trpieť akousi duševnou chorobou a v tomto prípade by vtipkovanie určite nebolo na mieste. Viacerí sa však zhodli na tom, že účelom bolo jednoducho len vyčariť úsmevy na tvárach ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu