Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Telo aj duša na predaj: FOTO žien, ktoré panenstvo vymenili za prachy!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: manualglobal.com.br)

BRATISLAVA - Dnes sa dá okrem zdravia kúpiť už hádam všetko. Aj panenstvo mladej devy. Ženy sa k predaju svojej nevinnosti uchyľujú väčšinou preto, že súrne potrebujú peniaze. Patria medzi ne aj tieto krásky.

Graciela Yataco (1,5 mil.)

Trend ohľadom dražby panenstva odštartovala v roku 2005 osemnásťročná Peruánčanka. Nutne potrebovala peniaze, aby mohla zaplatiť za liečbu svojej chorej matky a taktiež sa musela postarať o mladšieho brata. Jeden Kanaďan jej ponúkol 1,5 milióna dolárov (1,1 milióna eur). Na poslednú chvíľu však Graciela od dohody odstúpila.

Telo aj duša na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: manualglobal.com.br)

Catarina Migliorini (780 tisíc)

Dvadsaťjedenročná Brazílčanka vydražila svoje panenstvo v októbri 2012 na internete za 780 tisíc dolárov (570 550 eur). S obchodu s výhercom pochádzajúcim z Japonska však nakoniec nič nebolo a Catarina je doteraz panna. A svoju poctivosť chce teraz vydražiť po druhýkrát.

Telo aj duša na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: belfasttelegraph.co.uk)

Natalie Dylan (3,7 mil.)

Koncom roka 2008 ponúkla svoje panenstvo na predaj aj vtedy dvadsaťdvaročná Natalie zo San Diega. Najvyššia ponuka sa vyšplhala až na závratných 3,7 miliónov dolárov (2,7 miliónov eur). Hovorí sa, že išlo o podvod, naprázdno však študentka z Kalifornie neobišla. Údajne z vydraženej sumy dostala najmenej štvrť milióna.

Telo aj duša na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: mypetjawa.mu.nu)

Raffella Fico (1 mil.)

Táto nádherná dvadsaťpäťročná Talianka je už v súčasnosti v rodnej krajine celebritou. Pred piatimi rokmi tomu tak ešte ale nebolo. Slávu a bohatstvo sa rozhodla získať predajom toho najcennejšieho, čo má. Jej prísna katolícka výchova nebola v tomto prípade nič platná. Panenstvo vydražila za milión eur, pričom peniaze plánovala použiť na hodiny herectva a kúpu domu v Ríme. Neskôr účinkovala v talianskej verzii reality šou Big Brother, nafotila zvodné snímky pre pánsky magazín  dokonca sa pravidelne zúčastňovala bunga bunga večierkov Silvia Berlusconiho. Pred dvoma rokmi randila so známym futbalistom Mariom Balotellim, ktorý hrá za klub AC Miláno.

Telo aj duša na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: urbanpost.it)

Shatuniha (20,5 tisíc)

A je tu ďalšia krásavica, ktorá svoju prvú noc lásky premenila na obchod. Osemnásťročná Ruska je vďaka tomu bohatšia v prepočte o 20 500 eur, ale zato chudobnejšia o svoju dôstojnosť. Aukciu vyhral istý Jevgenij Volnov. Podľa polície, ktorá sa o prípade dopočula, ale nemohla zasiahnuť, pretože nebol porušený žiadny zákon, išlo ešte o horší čin než je prostitúcia.

Telo aj duša na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Shatuniha)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu