Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

More vyplavilo obrovskú obludu: Na pláži našli 48-metrové monštrum, alebo nie?!

Veríte, že je fotografia pravá? Zobraziť galériu (2)
Veríte, že je fotografia pravá? (Zdroj: int)

SANTA MONICA - Buď sa príroda mierne zbláznila, alebo nás chce zase niekto nachytať. Na kalifornskú pláž v Santa Monice vraj malo more vyvrhnúť takéto 48-metrové monštrum a nebolo to vraj po prvýkrát. Dôvod tejto gigantickej veľkosti je strašidelný.

Po internete koluje fotografia kalmára, ktorého keby človek stretol len tak pri plávaní, tak mu do smiechu určite dvakrát nebude. Zdroje tvrdia, že má dĺžku až 48 metrov, čo má dosvedčovať aj snímka, na ktorej pri tomto náleze stojí dosť veľká skupinka ľudí. Morský živočích sa však akosi náramne ponáša na "obludu", ktorú vylovili ešte minulý rok na pláži La Arena v španielskej Kalábrii a merala "iba" deväť metrov a vážila 180 kíl.

Zdá sa teda, akoby niekto chcel zámerne vytvoriť internetovú senzáciu a dokonca sa začala šíriť správa, že za veľkosť tohto monštra môže katastrofa v jadrovej elektrárni vo Fukušime v roku 2011. Do oceánu po cunami vtedy unikla rádioaktívna voda, ktorá vraj mala spôsobiť mutáciu rôznych morských druhov a toto má byť jeden z jej výsledkov.

Čudo z Kalifornie.
Zobraziť galériu (2)
Čudo z Kalifornie.  (Zdroj: int)

A to zo Španielska.
Zobraziť galériu (2)
A to zo Španielska.  (Zdroj: hngn.com)

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu