Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hlúpe lupičky: Pred záťahom sa odfotili v zrkadle, chytili ich policajné psy!

Fotka, ktorá slečny dosvedčila
Fotka, ktorá slečny dosvedčila (Zdroj: thelocal.se)

HALMSTAD - Hlúposť zlodejov niekedy nepozná hraníc. Jedna sedemnásťročná tínedžerka zo Švédska sa napríklad odfotila s nožom, ktorý neskôr použila pri prepade miestnej reštaurácie. Vďaka tomu ju polícia rýchlo odhalila a dolapila.

Lúpež, o ktorej je reč, sa odohrala ešte v marci. Polícia však detaily vrátane inkriminovanej fotografie zverejnila až teraz. Podľa jej informácií dospievajúca dievčina a jej komplicka vylúpili reštauráciu Max hamburger na juhu krajiny a použili pri tom tridsať centimetrov dlhý nôž. Po zamestnancoch podniku kričali: "Navaľte prachy, inak vás prebodneme!"
 
Ešte pred činom sa s ním hlúpe lupičky vyfotili. Obe majú na snímke čierne kukly a jedna z nich drží v ruke spomínanú zbraň. Policajti dievčatá chytili pomocou vycvičených psov zhruba o trištvrte hodiny neskôr. Zhabali im ulúpených 2420 švédskych korún (272 eur) a taktiež mobil s fotkou, ktorá ich usvedčila.
 
Hlúpe lupičky: Pred záťahom
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: thelocal.se)
 Mladšia z dvojice poprela, že reštauráciu vylúpila a povedala, že fotka bola myslená len ako vtip. Tú staršiu súd minulý piatok poslal do nápravného zariadenia pre mladistvých.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu