Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Blondínka má obrovské svaly: Kráska postavou zatieni aj chlapa!

Nataliya Romashko Zobraziť galériu (10)
Nataliya Romashko (Zdroj: FB)

KYJEV - Nežná tvár a svaly z ocele! To sú devízy 26-ročnej Ukrajiny Nataliye Romashko, ktorá dominuje v troch väčšinou mužských športoch, akými sú vzpieranie, powerlifting a kulturistika. Napriek tomu, že sa stará o malú dcérku, nebráni jej to v tom, aby svojou postavou zahanbila nejedného chlapa. Hoci kvôli cvičeniu nevyzerá práve žensky, tvrdí, že ju považujú za veľmi atraktívnu.

Nataliye Romashko pracuje ako trénerka v posilňovni športového klubu v Kyjeve a prvýkrát začala vzpierať v 17 rokoch. Nevenovala sa však odvtedy profesionálne iba kulturistike, ale skúšala aj štúdium medicíny. Z odboru stomatológia však po roku predsa len presedlala do inštitútu telesnej výchovy a športu a vzpieranie absolvovala s vyznamenaním.

Napriek tomu, že jej matka bola divadelná herečka a jej otec osvetľovač, ona sa rozhodla vydať na úplne inú dráhu a keď sa jej pred štyrmi rokmi narodila dcérka, potrebovala dať dolu tehotenské kilá. Odvtedy sa športu venuje každý deň a prispôsobuje tomu aj svoj denný režim. Pred súťažou si dopraje 400-600 gramov vareného kuracieho alebo teľacieho mäsa, 1-2 uhorky a citrón. Za odmenu po dobre odvedenom výkone sa ale dokáže napráskať aj chlebom, pizzou a zmrzlinou.

Blondínka má obrovské svaly:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: FB)

Blondínka má obrovské svaly:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: FB)

Blondínka má obrovské svaly:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: FB)

Súťaženie je pre ňu veľká výzva a podľa nej jej konkurencia iba pomáha dostať sa do ešte lepšej formy. Okrem toho sa takto dostane do rôznych krajín a má možnosť komunikovať s ostatnými športovcami.

Nataliya vraj nemá ani presne stanovený cvičebný program, pretože rada experimentuje a každý mesiac skúša niečo nové. Za posledných 10 rokov strávila väčšinu svojho voľného času v posilňovni a sama hovorí, že má oveľa viac mužských kamarátov ako kamarátok. Chlapi sú totiž podľa nej otvorenejší a menej sa urážajú. Veľkú oporu má aj vo svojom manželovi, ktorý je taktiež tréner a podieľa sa na jej príprave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu