Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Julie (35) nikdy nemala sex: Muži ma chcú výchovne znásilniť!

Julie sa namiesto sexu venuje písaniu Zobraziť galériu (3)
Julie sa namiesto sexu venuje písaniu (Zdroj: Facebook)

TAMPA - Tridsaťpäťročná Julie Sondra Deckerová z Floridy nie je mníškou, napriek tomu žije v celibáte. Tvrdí, že ju muži (a ani ženy) vôbec nepriťahujú a sex k životu absolútne nepotrebuje. Nikto jej to prirodzene nevyčíta, len sa to zdá mnohým ľuďom divné.

Julie v rozhovore pre denník Daily Mail prezradila, že sa ako asexuálna začala cítiť, keď mala pätnásť rokov. Vraj odvtedy dostala toľko ponúk na sex, že už ich prestala rátať, ale keďže jej to nič nehovorí, musela ich zdvorilo odmietnuť.

Julie (35) nikdy nemala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Mladú ženu, ktorá býva v dvojizbovom byte, teda randenie nezaujíma. Nehľadá si životného partnera a veci spojené s láskou, ako je milovanie či túlenie sa k partnerovi, jej nechýbajú. "Vôbec mi nebude vadiť, keď celý život ostanem slobodná. To ale ešte neznamená, že som osamelá," podotkla. Čo ju naopak napĺňa, je písanie, ktorému venuje všetok svoj voľný čas.

Deckerová ďalej priznala, že ako tínedžerka sa bozkávala s chlapcami aj dievčatami, nikdy však pri tom nič necítila. Jej rodina si dlhé roky myslela, že je lesbička. Matka dcéru dokonca predtým, než išla na vysokú školu, vzala k lekárovi, pretože podľa nej "nebolo normálne, že sa nezaujíma o opačné pohlavie". Testy však nepreukázali žiadnu poruchu osobnosti, a tak sa rodičia jednoducho museli zmieriť s tým, že vnúčat sa od nej nikdy nedočkajú.

Julie (35) nikdy nemala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Aj teraz sa ešte Julie niektorí kamaráti snažia presvedčiť o tom, že jej spôsob života nie je správny. Nasilu ju bozkávajú a tvrdia, že raz sa určite prebudí a začnú ju priťahovať muži. "Berú to ako výzvu a myslia si, že práve oni budú tými, ktorí ma zmenia. Niektorí idú až do extrémov a vyhlasujú, že by mi pomohlo výchovné znásilnenie," dodala.

Profesor Bogaert z Brockovej univerzity v kanadskom Ontariu vo svojej knihe Understanding asexuality (Pochopenie asexuality) píše, že ňou trpí jedno percento svetovej populácie, čiže zhruba 70 miliónov ľudí. Asexuáli sa častokrát cítia vylúčení zo spoločnosti, ktorej v súčasnosti dominuje sexuálna kultúra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu