Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tento muž (62) vám zmení život: Snobom ponúka zážitok, na ktorý nezabudnú!

Mike pozná život na ulici veľmi dobre Zobraziť galériu (2)
Mike pozná život na ulici veľmi dobre (Zdroj: YouTube)

SEATTLE - Znie to šialene, ale istý americký podnikateľ si zarába tým, že ľuďom predáva možnosť stať sa bezdomovcom. Za dvetisíc dolárov (cca 1460 eur) tak máte jedinečnú možnosť zažiť, aké je to ocitnúť sa na ulici bez strechy nad hlavou.

Keď sa váľate v peniazoch a neviete, čo od nudy so sebou, možno vás inšpiruje kurz s názvom "Aplikované bezdomovectvo", ktorý organizuje Mike Momany (62) v americkom meste Seattle. Za pár tisíc dolárov z vás na tri dni urobí človeka bez domova. Zavedie vás na miesta, kde sa bežný človek príliš nehrnie a na vlastnej koži tak pocítite, aké je to nemať sa kam uchýliť.

Bývalý počítačový programátor pritom vie, o čom hovorí. Sám totiž už niekoľko mesiacov žije na ulici, len v karavane. Tento silný zážitok chce teraz prostredníctvom kurzu, ktorý ponúka na svojej webstránke, dopriať aj ostatným. Za spomínaný poplatok vyfasujete typické bezdomovecké oblečenie. Potom vás Mike nechá prespať v tom hosteli, kde občas spáva on sám. Ďalšie noci však už prípadných záujemcov čaká nocľah na lavičke.

Tento muž (62) vám
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Možno sa pýtate, prečo by ste mali platiť toľko peňazí za situáciu, v ktorej by ste sa nikdy nechceli ocitnúť. "Je to zážitok, ktorí ľudia len tak ľahko nezískajú," povedal Momany, ktorý úraduje z mestskej knižnice.

Kurz bezdomovectva

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu