Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bezočivé FOTO: Študent sa nepekne zahráva s tehotnou učiteľkou!

Malik cerí zuby do objektívu Zobraziť galériu (2)
Malik cerí zuby do objektívu (Zdroj: Twitter)

CORAL SPRINGS - Americký študent Malik Whiter je pekný sebec. Keď na jeho učiteľku prišli v triede predčasné pôrodné bolesti, namiesto podpory ju i seba radšej odfotil. Vraj preto, aby mala na túto chvíľu pamiatku.

Susana Hallecková bola v siedmom mesiaci tehotenstva, keď na ňu v škole Coral Springs High School prišli predčasné kontrakcie. Malik neváhal a s trpiacou ženou v pozadí sa v momente, keď telefonovala so svojou matkou, odfotografoval. "Ja a moja učiteľka, ktorá má práve kontrakcie," okomentoval záber, ktorý zverejnil na Twitteri.

Bezočivé FOTO: Študent sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Škodoradostný záber sa rozšíril po internete ako blesk a z Whitera spravil malú celebritu. Sám autor nevie, či sa má na nej smiať alebo plakať. "V priebehu dňa som sa na to pozrel niekoľkokrát. Raz som vybuchol smiechom, inokedy som sa zas rozplakal. Asi si tú fotku nastavím na počítači ako tapetu," povedal pre miestnu televíziu Local 10 News.

Halleckovú neskôr previezli do nemocnice, kde sa ukázalo, že išlo o planý poplach. Na druhý deň sa vrátila do školy. Čo si myslí o Malikovom výstrelku, nie je známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu