Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Patrik (14) zbalil učiteľku (36), oplodnil ju a sledoval pôrod dcéry Lenky!

Kontroverzná dvojica Zobraziť galériu (4)
Kontroverzná dvojica (Zdroj: se.pl)

WARŠAVA - Poľsko momentálne vo veľkom rieši škandál okolo tridsaťšesťročnej učiteľky, ktorej sa nedávno narodilo dieťa splodené so štrnásťročným študentom. Žena tehotenstvo pred kolegami v škole tajila, všetko ale nakoniec vyplávalo na povrch. Teraz jej hrozí nepodmienečný trest.

Agnieszka K. bola vždy perfektne upravená. Moderne sa obliekala, nechýbal mejkap a upravené vlasy. U žiakov budila dojem, že ide skôr na diskotéku ako do školy. Mnoho dievčat jej bezchybný imidž závidelo a chlapci zas od nej nemohli odtrhnúť oči.

Agnieszka bola rada stredobodom pozornosti
Zobraziť galériu (4)
Agnieszka bola rada stredobodom pozornosti  (Zdroj: se.pl)

Jedným z nich bol Patryk G. Agnieszka sa mu páčila od prvej chvíle, čo nastúpil na strednú školu. Preto ho veľmi tešilo, že atraktívna učiteľka matematiky a fyziky sa so svojimi žiakmi stretávala aj mimo triedy. Napríklad na školských diskotékach, kde spolu nadviazali užší kontakt. Tam sa sa odohrala aj prvá pusa.

Škola, na ktorej to všetko začalo
Zobraziť galériu (4)
Škola, na ktorej to všetko začalo  (Zdroj: se.pl)

Agnieszka sa najprv zdráhala a Patrikovi povedala, nech to už nerobí. Postupne však dala vášni voľný priechod a so študentom nadviazala pomer. Vzišla z neho dcéra Lenka. "Pri pôrode dotyčnej bol prítomný mladík, ktorý vyzeral, že je ešte tínedžer. Neviem, či je otcom dieťaťa. V rodnom liste bábätka totiž žiadny uvedený nie je," podotkol hovorca provinčnej nemocnice v meste Kalisz, Pawel Gawronski, portálu gloswielkopolski.pl.

Patrik je prakticky sám ešte dieťa
Zobraziť galériu (4)
Patrik je prakticky sám ešte dieťa  (Zdroj: se.pl)

Nič však potvrdzovať nemusel, žena sa ku všetkému priznala sama. Teraz jej za sexuálny styk s osobou mladšou ako pätnásť rokov hrozí až dvanásť rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu