Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Výhercovia z Národnej bločkovej lotérie vedia, čo urobia s výhrami

Šťastní výhercovia Národnej bločkovej lotérie
Šťastní výhercovia Národnej bločkovej lotérie (Zdroj: Denník Pravda, Boris Macko)

Až 7 086 299 bločkov zaregistrovali spotrebitelia do historicky prvého žrebovania Národnej bločkovej lotérie. Prevádzkovateľ lotérie, spoločnosť TIPOS, potvrdil, že z uvedeného počtu bolo až 95,8 % registrácií urobených cez internet.

Cez internet, bezplatne zaregistrovala bločky aj pani Mária P. z okresu Košice – okolie. Oplatilo sa jej to – na jeden zo supermarketu vyhrala hlavnú cenu 10.000 €. Pani Mária prežíva dvojnásobné šťastie. Len deň predtým, ako vyhrala, sa jej narodilo prvé dieťatko. A čo urobí s peniazmi? S manželom chcú z výhry opraviť dom.

Výhru 3000 € si prišiel prebrať pán Štefan M. z okresu Levice. Výhru chce tiež investovať do opravy domu. Cenu v treťom poradí – 2500 € získala vysokoškoláčka Petra z okresu Nové Zámky. Vedela hneď ako naloží s výhrou – kúpi si vysávač, priateľovi nový televízor a zvyšné peniaze si odloží na štúdium.

Ďalšie žrebovanie v Národnej bločkovej lotérii bude v pondelok 14. októbra. Je zrejmé, že zbierať a registrovať bločky sa naozaj oplatí. Skúste to aj vy bezplatne cez internet na www.narodnablockovaloteria.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu