Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z VIDEA sa vám zatočí hlava: Tínedžerka (16) skočila 40 sált za sebou!

Marie uprostred svojho rekordu Zobraziť galériu (2)
Marie uprostred svojho rekordu (Zdroj: YouTube)

CUYAHOGA FALLS - Študentka strednej školy v Ohiu je najnovšou držiteľkou svetového rekordu v robení premetov. Zvládla ich totiž spraviť až štyridsať, čím o štyri prekročila doterajší rekord. Človeku sa pri pohľade na jej výkon až hlava zakrúti.

Šestnásťročná Marie Kleinová študuje na Walsh Jesuit High School a popritom sa venuje roztlieskavaniu. Je v ňom taká dobrá, že sa rozhodla pokoriť rekord v skákaní spätných sált, ktorý vlani stanovila jej spoluhráčka.

Namotivovaná tínedžerka začala trénovať v decembri. V zime cvičila na školskom basketbalovom ihrisku a v lete doma na dvore. 6. septembra zúročila svoju trištvrteročnú snahu, keď sa jej na futbalovom ihrisku podarilo utvoriť nový rekord. Ten potvrdil pracovník Guinessovej knihy rekordov, ktorý bol na mieste.

Z VIDEA sa vám
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Bolo to šialené. Strašne sa mi páčilo, ako ma povzbudzovali ostatní. Skoro som počas robenia premetov omdlela, ale pokračovala som ďalej. Som veľmi vzrušená, že som vytvorila rekord a teraz chcem poraziť ten vlastný," povedala šťastná Marie pre denník Akron Beacon Journal.

Rekord v počte premetov


 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu