Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Psa každý deň zamkýnali v kuchyni: Neuveríte, ako sa dostal von!

A šup ho von! Zobraziť galériu (3)
A šup ho von! (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Jeden zúfalý a najmä veľmi inteligentný psík sa stáva hviezdou internetu po tom, čo sa na ňom objavilo video zachytávajúce jeho šibalstvo. Majiteľ ho totiž každý deň zamykal do kuchyne, ale múdre zviera vymyslelo spôsob, ako sa z nej dostať.

Psi, najmä šteňatá, nie sú radi, keď ich ich páničkovia nechávajú doma samotných. V snahe mať ich aspoň nejakým spôsobom nablízku im potom kradnú ponožky či iné predmety pripomínajúce ich vôňu.

Podobný problém mal majiteľ hnedého psíka so spomínaného videa, ktorý sa volá Bandit. "Odlúčenie znáša veľmi ťažko. Keď je doma sám, ničí koberce, žuje drôty a stvára všelijakú inú neplechu," napísal Andrew Holzberger, ktorý video pridal na server Youtube.

Malého banditu preto jeho priatelia každý deň zamykali v kuchyni. Pre jeho bezpečnosť otvor nad drezom prekryli doskou. Ostala tam však úzka medzera, cez ktorú sa vynaliezavému psovi podarilo preliezť von.

Majitelia nechápali, ako je možné, že zakaždým, keď sa vrátia z práce, je Bandit vonku. Do miestnosti preto nainštalovali kameru, vďaka ktorej odhalili, čo sa v nej každý deň deje. Vidno na kňučiaceho psa, ako vyskočí na kuchynskú linku a po chvíľke trápenia prelezie cez dieru preč.

Psa každý deň zamkýnali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Psa každý deň zamkýnali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Po tom, čo kamarát videl, ako sa Bandit snaží každý deň dostať preč, sa rozhodol, že ho už viac nebude v kuchyni zamykať. Nie je to predsa žiadny mučiteľ zvierat a nechce, aby si jeho pes ublížil," dodal Andrew.

Ako pes utiekol zo zamknutej kuchyne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu